Як мне заблакаваць кагосьці ў Instagram? - Крок за крокам

0
як заблакаваць кагосьці ў Instagram крок за крокам

Instagram - гэта вельмі папулярны дадатак, якім ужо карыстаецца больш за мільярд чалавек па ўсім свеце. Гэта Сацыяльная сетка якія належаць да facebookгалоўнай ідэяй якога было дазволіць карыстальнікам рэдагаваць фатаграфіі і фільмы, адпраўка тэкставых паведамленняў і пошук цікавага для нас зместу # хэштэгі, месцазнаходжанне альбо геатэгі.

Несумненна, што дадатак пастаянна расце, і большасць людзей гэта робіць Уліковы запіс Instagram збіраючы вакол сябе меншую ці большую суполку. Часцей за ўсё мы маем сувязь з людзьмі, якіх назіраем, альбо з тымі, каго назіраем, таму выдатна, калі ў нас ёсць магчымасць быць з імі на сувязі. Аднак часам бываюць менш прыемныя сітуацыі, якія прымушаюць нас чамусьці блакаванне дадзенага карыстальніка

. Калі функцыі выдалення з групы сяброў альбо блакавання магчымасці каментавання нашых фота і відэа недастаткова, Instagram гэта дазволіла зрабіць больш радыкальны крок, які ён ёсць цалкам блакуючы іншага карыстальніка.

Як мне заблакаваць кагосьці ў Instagram?

Каб заблакаваць іншага карыстальніка, выканайце наступныя дзеянні:

1. Перайдзіце да профілю карыстальніка, якога вы хочаце заблакаваць

2. Дакраніцеся да шматкроп'я (Android) альбо  (камп'ютэр / iPhone / iPad)

3. Абярыце Заблакуйце Lub Разблакіроўка

4. Пацвердзіце дзеянне, націснуўшы опцыю яшчэ раз Заблакуйце Lub Разблакіроўка

Важна адзначыць, што Instagram не будзе паведамляць карыстальніку, што яны толькі што былі заблакаваны намі.

Эфект блакавання заключаецца ў тым, што гэты чалавек не можа знайсці наш рахунак альбо Гісторыі ў Instagram і ў нашых паведамленнях, аднак, яна па-ранейшаму можа згадваць наша імя на сайце, хоць мы не атрымаем ніякіх паведамленняў пра гэта. Рашэнне гэтай сітуацыі заключаецца ў змене назвы нашага профілю, што цалкам прадухіліць любы кантакт альбо згадванне пра нас заблакаваным чалавекам.

Пасля заблакавання любая спроба адправіць нам паведамленне на прамой будзе неэфектыўным, і любыя ніткі размовы з чалавекам таксама знікнуць.

Instagram дазволіў разблакаваць карыстальніка, якога мы раней заблакавалі. Калі мы перадумалі і хочам вярнуць яго да нашай групы сяброў, мы можам зрабіць гэта, прытрымліваючыся інструкцый вышэй, але мы павінны выбраць Разблакіраваць. Аднак вы павінны ведаць, што такая аперацыя будзе паспяховай толькі ў тым выпадку, калі мы тым часам не заблакаваны гэтым чалавекам.

Пакіньце адказ

Калі ласка, увядзіце ваш каментар!
Калі ласка, увядзіце ваша імя тут