Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: [Titan] Problemy po wgraniu ROMu

  1. #11
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    Jeszcze jedna rada co do Zune, sprawdź:
    Uruchom konsolę CMD (Menu start>wyszukaj "cmd.exe">uruchom) wpisz w oknie konsoli: msconfig - wyświetli Ci się okno ustawień systemu, tzn. aplikacji startujących podczas rozruch. Kliknij zakładkę "Usługi" i poszukaj Zune, jeżeli jest odznaczone - zaznacz i zrestartuj komputer.
    Jak nie pomogło, że tak powiem (harcore-owe rozwiązanie) przywróć kompa do stanu z przed dwóch tygodni na przykład i zobacz czy Zune zadziała.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.01.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    10
    Telefon
    HTC Titan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Wina leży ewidentnie po stronie telefonu. Na innym komputerze jest to samo. Usługi zune jak najbardziej cały czas są aktywne.

  • #13

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1

    re: [Titan] Problemy po wgraniu ROMu

    W takim razie zmień tryb w usb video out nawet jak mówi ze jest zune czy default i uruchom ponownie tel
    Sent from my HTC using Board Express

  • #14

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.01.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    10
    Telefon
    HTC Titan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Zmieniałem już. Instalowałem rom sianto i tam próbowałem coś zdziałać z tym USB Video out ale nic nie pomogło. Telefon po restarcie chodził wolniej, przycinał się. Próbowałem kilka razy lecz cały czas to samo, zune dalej nie widział telefonu.

    Tylko ten program usb video out odpalałem na odłączonym kablu. Zastanawiam się tak teraz czy jest jakaś różnica w działaniu tego programu jeżeli włącza się go przy podłączonym kablu? jest jakaś opcja wyboru pomiędzy trybami pracy wtedy?

  • #15

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Chyba wiem co trzeba zrobić, musisz pobrać coś takiego jak USBSwitchMode może, zaraz to znajdę a ty przetestujesz.

  • #16

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1
    DFRouter.xap

    ...................

  • #17

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Użyj tej aplikacji, aby przejść do trybu Zune

  • #18

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Poszukaj jeszcze USBModeSwitch xap w google najlepiej od ansara

  • #19

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.01.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    10
    Telefon
    HTC Titan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    tylko teraz musze wgrać odblokowanego roma. Problem będzie też z zainstalowaniem tej aplikacji bo nie mam jej jak wrzucić na telefon.

  • #20

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,219(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Myślałem, że wgrałeś CustomRoma i możesz tego xapa pobrac przez IE lub przez QRCode

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Titan] Po wgraniu SPL 2.5 system nie uruchamia się
      Przez maciekdlu w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 28-10-2013, 19:28
    2. Odblokowany bootloader i problemy z ładowaniem po wgraniu ROMu
      Przez disp3ns3r w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 41
      Ostatni post / autor: 24-10-2013, 14:37
    3. [HD7] Po wgraniu Custom ROMu nie działa Wi-Fi
      Przez prasiu97 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 26-05-2013, 20:07
    4. [Titan] Wgranie nowego ROMu
      Przez Robert Hägee K. w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 05-04-2013, 18:09
    5. Titan 1 vs Titan 2. Porównanie, jakie kluczowe różnice
      Przez rakers w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 09-10-2012, 13:04

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas