Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: Błąd połączenia podczas podłączania telefonu Lumia 800 do komputera

  1. #41

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Reklama:
    Usuwałeś wszystkie sterowniki?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    Sterowniki od czego?

  • #43

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Nokii w chwili podłączenia.

  • #44

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    Zmieniłem tylko na starszą wresje, ale ie usuwałem wszystkich sterowników.

    EDIT

    Usunąłem sterowniki, ale dalej nic.
    Ostatnio edytowane przez Grubson ; 24-01-2013 o 15:58

  • #45

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Usunąłeś po czym system zainstalował urządzenie od nowa , wszystkie?

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grubson (25-01-2013)

  • #46

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    No wszedłem w menadrzer urządzeń, tam go odinstalowałem, zrobiłem restart kompa i podłączyłem telefon, po czym odpaliło się zune i nadało ten sam komunikat. Nie wiem czy to ważne, ale mam system Win 8 i jeszcze mam taki problem z aplikacja zune, ze wgl nie moge sie do niej zlaogować, ani stworzyć nowe konto.

  • #47

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Logowanie z Zune nie jest potrzebne do synchronizacji. Ale to już problem lokalizacji, co do głównego problemu to jeszcze można wyłączyć instalację z update i wszystko wyszukiwać z dysku

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grubson (25-01-2013)

  • #48

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    I jakie numerki mam wgrać?

    EDIT

    W sumie, wgrywałem obie aktualizacje i nic nie pomogło. Nie jestem teraz pewien, ale na Win 7 chyba mi zune normalnie działał, po upgarde do Win 8 zaczeły się takie problemy.
    Ostatnio edytowane przez Grubson ; 25-01-2013 o 08:47

  • #49

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    A zanim instalowałeś Zune wrzucałeś inny soft dla telefonów?

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grubson (25-01-2013)

  • #50

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Miałem ten sam problem. Jednak udało mi się go rozwiązać. Oto link do strony, w której masz opisane co po kolei trzeba zrobić. Mi to pomogło. ;-)
    Błąd połączenia podczas podłączania telefonu Windows Phone do komputera

  • 3 następujących użytkowników podziękowało herako za ten post:

    djtonka (25-01-2013),Grubson (25-01-2013),zeniuu (19-12-2013)

    Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem podczas włączania systemu Windows 8
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 23-08-2015, 22:03
    2. Problem z podłączeniem Telefonu do Komputera
      Przez musi922 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 03-07-2013, 16:04
    3. Po podłączeniu telefonu do komputera zniknęły zdjęcia
      Przez bartezeus w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 18-05-2013, 12:30
    4. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 18:31

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas