Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Błąd połączenia podczas podłączania telefonu Lumia 800 do komputera

  1. #31

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    Reklama:
    Rozumiem że wiesz że to dla odblokowanych developersko?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    ale ze co?
    ja Ciebie wg nie rozumiem.. mowie ze nie dziala mi połączenie z zune a dokładniej połączenie z internetem przez zune..

  • #33

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.09.2012
    Lokalizacja
    KrK
    Posty
    40
    Telefon
    Lumia 710
    FW
    v9
    Operator
    Play
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    3(2)
    mam tak na 710, z tym że problem występował już wcześniej ale sam przeszedł. Nie mogę przez to dev unlocku zrobić.

  • #34

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    HerrOs z Zune się łączy ale zarejestrować już nie?

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.09.2012
    Lokalizacja
    KrK
    Posty
    40
    Telefon
    Lumia 710
    FW
    v9
    Operator
    Play
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    3(2)
    Z Zune tylko offline, tj. można zsynchronizować tylko z PC, nie da się np. Sprawdzić aktualizacji czy np. tak jak chcę, odblokować dewelopersko (brak połączenia z netem via Zune). No i dupa zbita.
    Ostatnio edytowane przez HerrOs ; 17-12-2012 o 23:45

  • #36

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    A masz jakieś niewiadome w menadżerze urządzeń?

  • #37

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,220(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Może masz jakiś dziwny Firewall lub antywirus który blokuje aplikacji Zune dostęp do internetu?

  • #38

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.09.2012
    Lokalizacja
    KrK
    Posty
    40
    Telefon
    Lumia 710
    FW
    v9
    Operator
    Play
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    3(2)
    Nie, nie, nie, do tej pory łączyło się okey. Coś tam jeszcze spróbuję pokombinować, jak się nie uda to trudno.


    EDIT:
    Ruszyło po ponownym przeinstalowaniu sterowników Windows Phone USB.
    Ostatnio edytowane przez HerrOs ; 18-12-2012 o 11:05

  • #39

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2012
    Posty
    5
    Telefon
    Nokia Lumia 800
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Może moja rada pomoże bo miałem ten sam problem ale po zainstalowaniu NSU a nie NCS. Otóż problem występował i nie skutkowały żadne porady z tego tematu. Pomogło odinstalowanie NSU i wszystkich składników dodatkowych wraz z nim zainstalowanych. Później czyszczenie rejestru i ponowny restart komputera. Koniec, problem znikł.

  • Jeden użytkownik podziękował Sylwek17 za ten post:

    djtonka (28-12-2012)

  • #40

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    A ja mam trochę inny problem, mianowicie po aktualizacji telefonu Lumi 800 do WP 7.8, gdy podłączam telefon do komputera otwiera się aplikacja zume i wyskakuje komunikat:

    Błąd połączenia

    NIe można nawiązać połączenia z telefonem. Odłącz telefon, uruchom go ponownie i spróbuj nawiązać połączenie jeszcze raz
    Przeczytałem cały temat, jednak nic nie pomaga, a nie mogę nic wrzucać na telefon, zna ktoś może rozwiązanie?

  • Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem podczas włączania systemu Windows 8
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 23-08-2015, 22:03
    2. Problem z podłączeniem Telefonu do Komputera
      Przez musi922 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 03-07-2013, 16:04
    3. Po podłączeniu telefonu do komputera zniknęły zdjęcia
      Przez bartezeus w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 18-05-2013, 12:30
    4. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 18:31

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas