Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [Lumia 800] Wyłączanie się nawigacji i IE

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 800
    FW
    7,10,8862,144
    Operator
    3
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    [Lumia 800] Wyłączanie się nawigacji i IE

    Reklama:
    Witam! Od jakiegoś czasu amm problem z moją Lumią Win 7.8... Długo ładuje się Internet Explorer (+/-5sek) czasami nie chce się włączyć ten program (klikam ikonkę, wyskakuje ekran "ładowanie..." po czym wraca do kafelków) po kilku próbach udaje się go odpalić, ostatnio doszedł problem z nawigacją nokia drive- odpalam program, telefon ładnie znajduje nadajniki po czym klikam na "szukaj" i wywala mnie do głównego menu telefonu Znacie rozwiązanie moich problemów? Nie robiłem jeszcze hard resetu, może to pomoże? Z góry dzięki za pomoc!
    Pozdrawiam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,854(11,122)
    może brakuje pamięci, usuń ciasteczka potem przytrzymaj Power aż się uruchomi ponownie

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 800
    FW
    7,10,8862,144
    Operator
    3
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    może brakuje pamięci, usuń ciasteczka potem przytrzymaj Power aż się uruchomi ponownie
    nie pomogło... nie wiem czy to ważne, ale wolnej pamięci mam tylko 2GB, zauważyłem jeszcze że jak w nawigacji próbuję wyczyścić historię wyszukiwania to też wywala do ekranu startowego...

  • #4

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,854(11,122)
    Skora te metody zawiodły proponuję reset do ustawień fabrycznych. Napisz jeszcze jaką masz wersję oprogramowania układowego?

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 02-03-2014, 20:09
    2. Omnia W samoczynne włączanie i wyłączanie
      Przez Mateusz Markiewicz w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 12-12-2013, 00:03
    3. [Lumia 720] Czas pracy baterii przy nawigacji GPS
      Przez buladag w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 19-08-2013, 10:32
    4. [Lumia 920] Bezprzewodowe ładowanie przy włączonej nawigacji
      Przez krupers w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 17-07-2013, 22:15
    5. [Lumia 920] Brak nawigacji Here Drive+ Beta
      Przez janmari w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 14-07-2013, 17:19

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas