Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Brak ładowania + nie działa USB

  1. #21

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.09.2013
    Posty
    13
    Telefon
    np. lumia710
    FW
    7,8
    Operator
    orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    to może ja dołożę swoje 3 grosze
    telefon l710 ładuje się normalnie tlko z kompem się nie łączy wtf...??
    kabel ok inny tel się łączy komputer też ok pod innym kompem ten sam efekt

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    Soft masz oryginalny czy ROM?

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.09.2013
    Posty
    13
    Telefon
    np. lumia710
    FW
    7,8
    Operator
    orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    soft oryginalny
    windows phone 7.5
    wersja systemu 7.108773.98
    oprogramowanie układowe 1600.3031.8773.12121

  • #24

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    To jeszcze napisz czy stało się tak nagle etc?

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.09.2013
    Posty
    13
    Telefon
    np. lumia710
    FW
    7,8
    Operator
    orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    tego dokładnie nie wiem bo to tel żony ale jedną aktualizację przeszedł i na początku łączył się z kompem jakiś czas do tyłu chciałem zrzucić zdjęcia i nie było łączności z kompem były zamiany kabli komputerów i nic tylko windows ( w komputerze) szuka sterowników online i po pewnym czasie "nieudana instalacja urządzenia" w menagerze urządzeń urządzenie rm-803 żółty trójkąt i nie chce się skomunikować mój drugi telefon ( też lumia 710) łączy się z tym komputerem bez problemu
    zaznaczam że telefon żony ( ten wadliwy) poza wymienionym problemem łączności z komputerem działa w 100% dobrze dzwoni muza gra gry działają dotyk reaguje ładowanie oryginalnej ładowarki jest etc..

  • #26

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    To kliknij prawym na tym trójkącie i usuń całe urządzenie, restart komputera i ponowna próba

  • #27

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.09.2013
    Posty
    13
    Telefon
    np. lumia710
    FW
    7,8
    Operator
    orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    nic nie dało ten sam efekt(

    --- Post Połączono 09:01 --- Poprzedni Post napisano 09:00 ---

    myślę że bez serwisu się nie obędzie

  • #28

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    Możesz jeszcze sprawdzić rezystancję PINó sygnałowych i w tedy będziesz pewny czy to telefon

  • #29

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.09.2013
    Posty
    13
    Telefon
    np. lumia710
    FW
    7,8
    Operator
    orange
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    rezystancję pinów?????
    mam miernik jak mi powiesz które piny i jak to sprawdzę

  • #30

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    Tak rezystancję szyny sygnałowej i w tedy można stwierdzić czy to wina sterownika portu czy coś głębiej nie do naprawy. Rezystancja D+ i D- musi być większa niż 1 Mohm do masy

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    pokmju (07-10-2013)

    Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 20
      Ostatni post / autor: 30-10-2017, 21:51
    2. Brak działanie w tle Facebooka
      Przez dinopl w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 24-12-2013, 07:46
    3. [Lumia 900] Brak reakcji telefonu po odłączeniu od ładowania
      Przez Fletcher w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 22-06-2013, 08:55
    4. Brak ładowania.
      Przez Damianos w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 10-05-2013, 16:53
    5. [Lumia 710] Brak ładowania
      Przez pasazer w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 24
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 17:55

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas