Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [Lumia 710] Application Deployment - error

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.12.2012
    Lokalizacja
    Kielce
    Posty
    7
    Telefon
    lumia 710
    Dziękuję
    33
    Podziękowano
    1
    Reklama:
    właśnie widzisz zune działa tylko po włączeniu wyskakuje błąd "Connectin Error"czy to ma jakiś wpływ na to?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,827(11,122)
    Tak przez ten błąd nie zainstalujesz. Przeinstalowałeś Zune? Spróbuj usunąć telefon i nadać nową nazwę przy synchronizacji.

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.12.2012
    Lokalizacja
    Kielce
    Posty
    7
    Telefon
    lumia 710
    Dziękuję
    33
    Podziękowano
    1
    po wielu godzinach męki xD nerwów,zjaranych fajek hehe poszło!!! ,trzeba było odinstalować wszystko co jest związane z nokia czyli Nokia Care itp. zostawić tylko czyste zune!teraz xapy instaluje bez problemu.Dziękuje za pomoc!Pozdrawiam...

  • Jeden użytkownik podziękował Michu_555 za ten post:

    djtonka (24-01-2013)

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,827(11,122)
    Wrzucasz sobie ROM czy jedziesz na stockowym?>

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.12.2012
    Lokalizacja
    Kielce
    Posty
    7
    Telefon
    lumia 710
    Dziękuję
    33
    Podziękowano
    1
    ROM już wcześniej wrzuciłem,[Lumia 710][custom ROM] WindowsMania v3 tylko potem miałem problem z zainstalowaniem NAVIGONA ale już wszystko działa nawet PESA 2012 udało mi się zainstalowaćużywam Application Deployment bo tylko przez to u mnie się da,Tom Xap nie działa bo chyba moja 7-mka na lapku coś kuleje xD

    --- Post Połączono 13:38 --- Poprzedni Post napisano 13:20 ---

    jeszcze takie pytanko z mojej strony,czy da się np zmienić styl czcionki?

    --- Post Połączono 14:11 --- Poprzedni Post napisano 13:20 ---

    jeszcze takie pytanko z mojej strony,czy da się np zmienić styl czcionki?

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Konto Microsoft- nieaktualne Error Code 86000C0A
      Przez Pyniu w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 10-12-2016, 20:37
    2. Odpowiedzi: 69
      Ostatni post / autor: 24-06-2014, 07:10
    3. [Lumia 520] Error: Unable to find a bootable option.
      Przez psychorap w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 20-12-2013, 21:30
    4. Error 0x80001000
      Przez Jadek w dziale Gry
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 14-10-2013, 20:03
    5. Problem z aplikacją: Application Deployment
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 30-03-2013, 20:17

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas