Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Komunikat "Urządzenie laduje się powoli" na kazdej ładowarce

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2014
    Lokalizacja
    Czarnków
    Posty
    10
    Telefon
    889987151
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Komunikat "Urządzenie laduje się powoli" na kazdej ładowarce

    Reklama:
    Hej, od pewnego czasu mam problem. Jaką ładowarkę nie podepnę dostaje komunikat że Urządzenie ląduje sie powoli, i mam używać kable i ladowarki oryginalnej. Ale nie ma różnicy czy podepnę ładowarkę od MS czy innych firm, komunikat ten sam. Bateria nie doladowuje sie, czasami do 30% czasami do 60%. Czy to wina tel ? Dodam ze należę do insiderow i aktualnie mam w10m, lecz wcześniej mimo tego samego buildu, nie bylo tego problemu.
    Ostatnio edytowane przez Akwilian Szubert ; 12-11-2015 o 01:05

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Jakiej nie podepniesz...znaczy jaką bo jest ich sporo

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2014
    Lokalizacja
    Czarnków
    Posty
    10
    Telefon
    889987151
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    tzn. próbowałem na ładowarce oryginalnej jaką dostałem fabrycznie. Próbowałem na ładowarce od żony lumii 830,oraz na ładowarce od lumii 535. Później testowałem ładowarki od LG, Samsunga i Sony. Na wszystkich ten sam komunikat. Aktualnie Lumia już nie ładuje się wcale. Jak podłącze ladowarke stoi na 7%.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Podłączasz taką o wydajności 1A?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.03.2014
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Podłączasz taką o wydajności 1A?
    Tak Wszystkie miały 1A...

    Czy jeżeli oddam tel na gwarancje a mam wgranego windowsa 10.. Tracę ją ?

  • #6
    AMi

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar AMi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    PL
    Posty
    2,272
    Telefon
    L640, L650
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    264
    Podziękowano
    549(418)
    Cytat Zamieszczone przez Akwilian Szubert Zobacz posta
    Akwilian Szubert
    Cytat Zamieszczone przez takpoprostu Zobacz posta
    takpoprostu
    Dr Jeckyll i Mr Hyde?
    "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem zabije doświadczeniem"

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2014
    Lokalizacja
    Czarnków
    Posty
    10
    Telefon
    889987151
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    A bo raz zalogowałem się poprzez fejsa a raz z konta mojego co zakładałem kiedyś

    To co telefon uwalony ?
    Ostatnio edytowane przez Akwilian Szubert ; 12-11-2015 o 12:26

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Równie dobrze to wina systemu skoro masz wydajniejsze niz te z pudełka. Wgraj Denim i sprawdź

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.06.2013
    Posty
    61
    Telefon
    MS Lumia 640 XL LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    4(4)
    Myślę, że to wina systemu. Też tak miałem, vol- i power i później było ok

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    wadliwej instalacji ot co

  • Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Aplikacja allego, komunikat"zaloguj się proszę"
      Przez FilipeG w dziale Programy
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 22-09-2015, 21:05
    2. [Lumia 520] Komunikat: "ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down".
      Przez meowtyna w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 03-11-2014, 22:22
    3. Komunikat "nie można nawiązać Połączenia" chat
      Przez Makumba w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 02-12-2013, 09:44
    4. Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 06-08-2013, 19:11
    5. Komunikat w markecie - " Usługa kont niedostępna "
      Przez Potok666 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 02-05-2013, 15:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas