Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Połączenie przez USB z Windows 7

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,066(11,127)
    Reklama:
    W cholerę dziwne. Zainstaluj NSU z forum

  2. Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Dorka (11-08-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar UkrytyUser

    Dołączył
    08.11.2013
    Lokalizacja
    UkryteMiasto <3
    Posty
    34
    Telefon
    L620,N3310,SGS4
    FW
    Denim, KitKat
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    3(3)
    Pobaw sie troche spróbuj może popodłączać do innych portów USB/PC itd. . Na innych Pc'tach też tak jest? Może stery z htc coś pozmieniały... .Ja miałem 1x taki problem że wgranie jakiegoś steru z htc dopiero pomogło... . Programy Microsoft też wgrywają stery.

    Troll w GT-i9515 na Tapatalku...

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.11.2013
    Posty
    7
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    W cholerę dziwne. Zainstaluj NSU z forum
    Pobrałem i zainstalowałem z tego tematu: Nokia Software Updater For Retail v4.3.2

    Rezultat... No cóż.

    1.png

    Cytat Zamieszczone przez UkrytyUser Zobacz posta
    Pobaw sie troche spróbuj może popodłączać do innych portów USB/PC itd. . Na innych Pc'tach też tak jest?
    Inne porty - bez rezultatu. Inny PC - na kompie współlokatora z Windows 8 działa bez problemu. Sterowniki zainstalowały się automatycznie po podłączeniu telefonu.

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,066(11,127)
    To co stawiasz system od nowa

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar UkrytyUser

    Dołączył
    08.11.2013
    Lokalizacja
    UkryteMiasto <3
    Posty
    34
    Telefon
    L620,N3310,SGS4
    FW
    Denim, KitKat
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    3(3)
    Nie masz może czegoś podobnego jak Bluestacks . Symulacja winda albo androida też dużo miesza w sys i sterach... . Może jakieś inne stery nie pozwalają zainstalować tych do lumki... . Bez dalszego bawienia się itp i najszybszym sposobem bedzie postawic sys na nowo.

    Troll w GT-i9515 na Tapatalku...

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,066(11,127)
    albo wyczyść porty ze wszystkich urządzeń

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.11.2013
    Posty
    7
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    1
    Chyba zwyczajnie poczekam na Windows 10, póki co włożyłem kartę SD do telefonu z Androidem i wrzuciłem na nią trochę plików, które potrzebowałem. Resztę to przez chmurę ogarnę A z końcem lipca postawię sobie 10 to może będzie po problemie.

    Dzięki za rady!

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,066(11,127)
    Postaw teraz jaki problem

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar UkrytyUser

    Dołączył
    08.11.2013
    Lokalizacja
    UkryteMiasto <3
    Posty
    34
    Telefon
    L620,N3310,SGS4
    FW
    Denim, KitKat
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    3(3)
    Już wiem jakie to były stery. Dziwne ale działa... Tak więc chciałem sobie dzisiaj znowu wgrać konto dewelopera na mojej L620 i nie mogłem tego zrobić przez błąd IpOverUSB i niezainstalowany sterownik tak jak u cb, zainstalowałem Sterowniki z HTC 8S, ta z 8s i błąd zniknął i wszystkie stery się poprawnie zainstalowały(brak błędu usługi IpOverUSB), żadnych problemów nie ma... A w menedżerze wszystko poinstalowane

    Troll w GT-i9515 na Tapatalku...
    Ostatnio edytowane przez UkrytyUser ; 09-06-2015 o 17:54

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Łączenie z kompem przez Bluetooth
      Przez Charlie Sorrow w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 18-08-2014, 16:03
    2. Windows 8.1 i połączenie z NSU lub NCS
      Przez Vassilij w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 10-06-2014, 08:35
    3. Windows Phone 8 i Windows 8.1 - podłączenie przez bluetooth
      Przez lukasznowak83 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 10-04-2014, 15:28
    4. [Windows 8] Windows zrywa połączenie z Internetem.
      Przez cichy. w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 07-09-2013, 11:17
    5. Wyłączenie opcji ładowania przez port USB
      Przez djtonka w dziale Symbian
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 25-12-2012, 14:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas