Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Wyświetlane wątki od 81 do 99 z 99

Forum: Wsparcie techniczne

  1. Przyklejony wątek Przyklejony: [Lumia 610] Lokalizator podzespołów/elementów dyskretnych

    Rozpoczęty przez djtonka, 22-10-2014 17:38
    • Odpowiedzi: 0
    • Odsłon: 940
    22-10-2014, 17:38 Idź do ostatniego postu
  2. Przyklejony wątek Przyklejony: [Lumia 610] Oferta: Naprawa bootloadera i usuwanie blokady Simlock

    Rozpoczęty przez cvxcvx, 17-12-2012 12:39
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 15
    • Odsłon: 4,031
    08-08-2014, 12:33 Idź do ostatniego postu
  3. Przyklejony wątek Przyklejony: [Lumia 610] Instrukcja obsługi PL

    Rozpoczęty przez djtonka, 03-09-2012 15:57
    • Odpowiedzi: 2
    • Odsłon: 4,123
    28-05-2013, 10:20 Idź do ostatniego postu
  4. Przyklejony wątek Przyklejony: [Lumia 610] Service manual L1&L2

    Rozpoczęty przez djtonka, 27-08-2012 21:31
    • Odpowiedzi: 0
    • Odsłon: 2,273
    27-08-2012, 21:31 Idź do ostatniego postu
  1. Wł/wył transmisji komórkowej

    Rozpoczęty przez krupi, 06-01-2013 14:17
    • Odpowiedzi: 8
    • Odsłon: 1,664
    21-05-2013, 11:44 Idź do ostatniego postu
  2. Skype Lumia 610

    Rozpoczęty przez ptasiupl, 21-01-2013 20:12
    • Odpowiedzi: 8
    • Odsłon: 10,203
    13-05-2013, 13:49 Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 9
    • Odsłon: 864
    10-05-2013, 21:12 Idź do ostatniego postu
  3. Lumia 610 ROM poszukiwany

    Rozpoczęty przez matejo9, 26-04-2013 14:28
    • Odpowiedzi: 3
    • Odsłon: 1,397
    28-04-2013, 19:14 Idź do ostatniego postu
  4. [Lumia 610] Zmiana języka z ang na pl

    Rozpoczęty przez gkules, 22-04-2013 18:35
    • Odpowiedzi: 8
    • Odsłon: 12,335
    23-04-2013, 17:26 Idź do ostatniego postu
  5. Maretplace - komunikat o nieznalezionym telefonie

    Rozpoczęty przez iza34616, 17-04-2013 11:43
    5 Strony
    1 2 3 ... 5
    • Odpowiedzi: 43
    • Odsłon: 4,409
    17-04-2013, 17:01 Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 2
    • Odsłon: 1,284
    10-04-2013, 15:55 Idź do ostatniego postu
  6. Nie rozponana przez komputer

    Rozpoczęty przez pawel86, 22-01-2013 09:11
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 22
    • Odsłon: 5,954
    08-04-2013, 21:18 Idź do ostatniego postu
  7. Czarny ekran po zakończonej rozmowie

    Rozpoczęty przez Mlody51658, 31-03-2013 16:15
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 10
    • Odsłon: 5,047
    03-04-2013, 19:54 Idź do ostatniego postu
  8. Zamknięty: Zune i naviFirm nie można wgrać/aktualizawać systemu 7.8

    Rozpoczęty przez HelioS, 02-04-2013 16:03
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 12
    • Odsłon: 1,367
    02-04-2013, 19:53 Idź do ostatniego postu
  9. Głośność dzwonka zmienia sie po restarcie

    Rozpoczęty przez malan, 28-03-2013 09:18
    • Odpowiedzi: 9
    • Odsłon: 3,221
    29-03-2013, 09:00 Idź do ostatniego postu
  10. Post Wi-Fi działa sporadycznie..

    Rozpoczęty przez Axter, 22-03-2013 13:35
    • Odpowiedzi: 0
    • Odsłon: 474
    22-03-2013, 13:35 Idź do ostatniego postu
  11. Problem z wyświetlaczem

    Rozpoczęty przez Mokry, 13-02-2013 15:07
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 17
    • Odsłon: 2,423
    03-03-2013, 12:00 Idź do ostatniego postu
  12. Wypadające literki napisu NOKIA

    Rozpoczęty przez Roxer, 24-02-2013 13:44
    • Odpowiedzi: 5
    • Odsłon: 1,183
    24-02-2013, 20:22 Idź do ostatniego postu
  13. Unhappy Usunięty telefon z konta Marketplace Pomocy !!!

    Rozpoczęty przez maniak2009, 19-02-2013 22:35
    • Odpowiedzi: 7
    • Odsłon: 1,029
    20-02-2013, 16:24 Idź do ostatniego postu
  14. głos w nokii 610

    Rozpoczęty przez ilaj, 19-01-2013 19:10
    • Odpowiedzi: 2
    • Odsłon: 1,220
    13-02-2013, 23:13 Idź do ostatniego postu
  15. nokia lumia 610

    Rozpoczęty przez kamil, 13-02-2013 20:13
    • Odpowiedzi: 1
    • Odsłon: 721
    13-02-2013, 21:31 Idź do ostatniego postu
  16. Nie można zainstalować Udostępniania BT

    Rozpoczęty przez mcdowell1989, 10-02-2013 23:30
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 15
    • Odsłon: 2,378
    11-02-2013, 10:10 Idź do ostatniego postu
  17. [Lumia 610] Błąd przy połączeniu z Zune

    Rozpoczęty przez jolusia, 23-01-2013 15:29
    • Odpowiedzi: 1
    • Odsłon: 3,897
    23-01-2013, 17:55 Idź do ostatniego postu

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345

Opcje wyświetlania wątków

Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.

Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.

Uporządkuj wątki

Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.

Legenda

Nieprzeczytane posty
Nieprzeczytane posty
Brak nowych postów
Brak nowych postów
Więcej niż 30 odpowiedzi lub 300 odsłon
Gorący temat z nowymi postami
Więcej niż 30 odpowiedzi lub 300 odsłon
Gorący temat nie zawierający nowych postów
Zamknięty wątek
Wątek zamknięty
Wątki zawierające Twoje wypowiedzi
Udzielałeś się w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Kontakt
administracja[at]windowsmania.pl

Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
Dołącz do nas