Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: WP 10, ustawienia fabryczne. Biała smutna mina

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2015
    Posty
    2
    Telefon
    MS Lumia 535
    FW
    wp10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    WP 10, ustawienia fabryczne. Biała smutna mina

    Reklama:
    Witam, mam problem ze swoim telefonem (Lumia 535) a mianowicie, zainstalowałem na nim Windows Phone 10, wszystko działało jak należy, dzisiaj mam sprzedać telefon, więc zrobiłem ustawienia fabryczne, wszystko było dobrze do czasu wyłączenia telefonu. Przy uruchamianiu pojawia się logo Microsoftu, po nim ta ikonka konfiguracji a po paru sekundach biała smutna mina.

    Bardzo proszę o pomoc, ponieważ dzisiaj mam sprzedać telefon

    Pozdrawiam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,728
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,944(11,071)
    instaluj WPRT i kliknij nie rozpoznano urządzenia

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2015
    Posty
    2
    Telefon
    MS Lumia 535
    FW
    wp10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Właśnie od samego początku mam włączony ten program, tylko jest problem bo telefon się włącza i wyłącza, przez co traci sygnał z komputerem

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,728
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,944(11,071)
    jak poczujesz wibrację przytrzymaj samo V- w tedy program pójdzie dalej

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar jaceks1

    Dołączył
    23.09.2012
    Posty
    200
    Telefon
    Mozatr/Lumia 820/1020/950
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    207
    Podziękowano
    20(12)
    szwagra 930 po fabrycznym nie włączyła się WPRT nie wykrywa
    USB nie rozpoznane po trzymaniu zasilania i g-

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    19,728
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,923
    Podziękowano
    218,944(11,071)
    wgraj na trupa FFU

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Niebieskie tło i smutna buzka
      Przez Venov w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 20-09-2014, 16:27
    2. Ustawienia fabryczne
      Przez banan40 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 03-07-2014, 17:40
    3. Słuchawki fabryczne z CyanogenMod
      Przez rakers w dziale Android
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 02-05-2014, 10:19
    4. Pytanie dot. WP 8.1 - ustawienia fabryczne
      Przez Sizar1330 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 16-04-2014, 08:47
    5. Ustawienia fabryczne a simlock?
      Przez armagedon22121 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 12-11-2013, 18:52

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas