Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: dźwięk z youtube nie odtwarza sięw tle i po blokadzie

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.04.2015
    Posty
    2
    Telefon
    lumia 535
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    dźwięk z youtube nie odtwarza sięw tle i po blokadzie

    Reklama:
    Witam
    Mam irytujący problem z moją lumią 535 z Windows 8.1, a mianowicie - kiedy słucham muzyki z youtube (niezależnie czy to przez Google czy z aplikacji youtube) i włączę ekran blokady to nie słychać dźwięku w słuchawkach. Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać????

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    musisz w ustawieniach aplikacji włączyć taką możliwość, nie wszystkie mają a w szczególności przeglądarka

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.04.2015
    Posty
    2
    Telefon
    lumia 535
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    musisz w ustawieniach aplikacji włączyć taką możliwość, nie wszystkie mają a w szczególności przeglądarka
    W Lumia 520 nic nie włączałam i działało, natomiast w ustawieniach trzech różnych odtwarzaczy min. Mytube , onetube nic takiego nie znalazłam . Możesz podać mi aplikację gdzie da się coś takiego ustawić? Byłabym wdzięczna bo nie wiem już co innego zainstalować żeby wreszcie działało

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    bo widocznie domyślnie aplikacje miału to włączone. Musisz sprawdzić opcje aplikacji bo w systemie tego nie ma

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.04.2017
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 535
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Mam ten sam problem z tym że wcześniej wszystko było ok, gdy blokuje ekran odtwarzanie zostaje przerwane wiec musi się cały czas świecić. Przeglądarka to IE, szukałem w opcjach jak i w ustawieniach telefonu i nie ma żadnych konkretów

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    odtwarzanie wideo? to normalne

  • #7

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Muszą mieć zezwolenie na działanie w tle. Żona do tej pory siedzi na Denim a jednym z powodów jest działanie YT w przeglądarce pod blokadą. Nawet nie wie, jakie zamienniki YT są w sklepie

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    używanie YT przez Edge to samo okaleczanie się

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.04.2017
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 535
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Tak wideo, nie było z tym problemu wcześniej dlaczego to ma być normalne? Działanie w tle ustawiłem nawet pomimo oszczędzania baterii wiec chyba w kropce jestem.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    tak na Win10 normalne jak możesz przeczytać

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 620] reset przy połączeniach lub blokadzie
      Przez Dominik Zagrodzki w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 30
      Ostatni post / autor: 03-01-2015, 23:46
    2. Blokada beli po blokadzie ekranu
      Przez JarekMk w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 30-11-2014, 14:41
    3. [WP] Podtrzymanie WiFi po blokadzie ekranu
      Przez prasiu97 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 26-01-2014, 18:50
    4. LUMIA 520 nie odtwarza filmów ?
      Przez Gregorius9 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 04-01-2014, 09:39
    5. HTC 8S nie odtwarza wideo 1080p
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 20-02-2013, 19:00

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas