Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Wgranie na nowo systemu operacyjnego do T100

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Reklama:
    Widzisz,pytając byłem pewny że model nie ma znaczenia. Nie mam Asusa w tym przypadku

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE
    Awatar avisnet

    Dołączył
    26.06.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 820, Nexus 4
    FW
    Jest
    Operator
    Orange,3UK
    Dziękuję
    51
    Podziękowano
    6(4)
    Jeżeli chodzi o instalacje systemu to raczej większych różnic nie ma. Ciekawy jestem jak twój sprzęt ma rozwiązane recovery, bo w przypadku Asusa oparte jest ono na pliku install.wim czyli takim jaki się znajduje na płycie instalacyjnej
    I niech format C:\ będzie z wami

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2015
    Posty
    1
    Telefon
    LG
    Operator
    orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Problem z pobieraniem obrazu

    Witam
    We wskazanym linku nie można pobrać obrazy windows 8.1 są tylko obcojęzyczne, potrzebuję polski :-(

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    22
    Telefon
    lumia 925
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    0(0)
    mam problem mam t100 z playa 500gb i za chiny nie moge zrobic nowego systemu daje mu odzyskiwanie iza kazdym razem nie można odnaleźć środowiskowa odzyskiwnia i o co chodzi z kluczem jak chce wpisac klucz który moj ma 0-ra w kodzie to wysykuje mi niedozwolony znak w nowej instalce
    Ostatnio edytowane przez eko-mir ; 30-07-2015 o 16:54

  • #25

    OFF-LINE
    Awatar ali_cja

    Dołączył
    29.08.2014
    Lokalizacja
    Koszalin/Gdańsk
    Posty
    5,212
    Telefon
    L 930, 950XL DS,1320
    Operator
    Plus,Play
    Dziękuję
    668
    Podziękowano
    1,408(866)
    Wpisów na blogu
    36
    Cytat Zamieszczone przez eko-mir Zobacz posta
    mam problem mam t100 z playa 500gb i za chiny nie moge zrobic nowego systemu
    Opisz dokładniej problem;
    - jaki "nowy" system chcesz zrobić,
    - co wcześniej w T100 zmieniałeś,
    - byłeś/jesteś testerem W10?

  • Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 920] Nokia 920 i wersja systemu operacyjnego najnowsza?
      Przez maxi77 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 23
      Ostatni post / autor: 13-09-2014, 10:42
    2. Brak mozliwosci wyboru nowo dodanych plikow jako dzwonki
      Przez kurtzman w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 05-04-2014, 19:21
    3. Jak najlepiej aktualizować system w nowo zakupionym telefonie?
      Przez hyiper w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 15-01-2014, 16:17
    4. Czy posiadam aktualną wersję systemu operacyjnego?
      Przez Paweł Potaczek w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 11-01-2014, 13:21
    5. Czy jest możliwe wgranie systemu z Lumii 820 na 810?
      Przez Simi1807 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 12-03-2013, 01:04

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas