Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: Problem z paskiem nawigacji

  1. #31

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,055(11,127)
    Reklama:
    Wrzuć inny wariant u mnie sam nie słyszę dopiero jak specjalnie się wsłucham

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.07.2014
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    2(2)
    A lepiej CV PL czy ten pierwszy PL? Jakie są różnice?

  • #33

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,055(11,127)
    Polski masz tylko brand, wrzuć UK

  • #34

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.07.2014
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    2(2)
    Pobiera się. A jeśli kiedykolwiek będę chciał przywrócić fabryczne ustawienia, to przywróci mi z tego nowego softu nie do branda?

    EDIT: Wgrałem CV PL i różnica jest taka, że przy przesuwaniu przy motywie stalowym pojawiają się fioletowe paski zamiast bursztynowych Będę z tym żył.
    Ostatnio edytowane przez Irie_ ; 09-12-2014 o 16:35

  • #35

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,055(11,127)
    Spróbuj to nagrać po wyjściu wideo

  • #36

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.07.2014
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    2(2)
    Jutro postaram się wrzucić jeśli uda się to uchwycić.

    Teraz trochę testowałem dokładniej i wygląda to tak, jakby był problem z czernią i szarym. Gdy ustawie tło na jasne kompletnie nie widać żadnych zmian przy przewijaniu nawet przy motywie stalowym. Przy ciemnym tle najbardziej widać to przy stalowym, szarobrązowym, pomarańczowym. Ogólnie przy zszarzałych barwach i dlatego pewnie widać to bardziej gdy ustawie niską jasność ekranu. Przy wysokiej nie jest to tak widoczne, ale dostrzec można.

    Edit: Niestety przez wyjście wideo nie da się tego uchwycić. Wszystko jest tak, jakby było dobrze, a na telefonie przy ciemnym tle jest to bardzo widoczne.
    Ostatnio edytowane przez Irie_ ; 09-12-2014 o 20:07

  • #37

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,055(11,127)
    to nadal pierwszy soft dlatego sam jestem spokojny

  • #38

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.07.2014
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    2(2)
    Czyli czekać na aktualkę i może się naprawi?

  • #39

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,055(11,127)
    tak bo brak obecnie innych przesłanek od producenta

  • #40

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2014
    Posty
    25
    Telefon
    LUMIA 735
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    tak bo brak obecnie innych przesłanek od producenta
    Po tygodniu mam następujące info na temat tego błędu:
    1) W serwisie Nokii odpowiedz, ze czekają na latke.
    2) Z serwisu internetowego, który zajmuje się recenzja Tel odpowiedz, ze u nich na czystym systemie również występuje ten problem.
    3)Z forum Nokii, ze znają problem i działają nad jego rozwiązaniem.

    Takze musimy czekać

  • Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 800] aktualizacja nawigacji
      Przez baranek w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 01-03-2015, 18:09
    2. [Lumia 625] Problem z paskiem powiadomień
      Przez marcin5251 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 23-10-2014, 18:46
    3. Migracja nawigacji Here z WP7.8 do 8.1 (lokalizacje)
      Przez tryhp3 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 20-10-2014, 11:53
    4. Dostepność nawigacji w markecie
      Przez jano209 w dziale Programy
      Odpowiedzi: 44
      Ostatni post / autor: 24-01-2014, 05:29
    5. [Lumia 800] Wyłączanie się nawigacji i IE
      Przez boorek w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 20-08-2013, 21:49

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas