Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Nie działa wysoka czułość przycisków nawigacyjnych

  1. #21

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    Reklama:
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:29

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    108,652
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,957
    Podziękowano
    223,433(11,144)
    Mówisz aktualizacja na SWAP? Jak?

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:30

  • #24

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    108,652
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,957
    Podziękowano
    223,433(11,144)
    no ale jak zaktualizowałeś SWAP o to pytałem

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:31

  • #26

    OFF-LINE
    Awatar sowski

    Dołączył
    18.08.2014
    Lokalizacja
    W-wa
    Posty
    229
    Telefon
    Omnia
    FW
    WM 6.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    255
    Podziękowano
    36(28)
    Kupiłem niedawno L 830 z już zainstalowaną 10. Bez sprawdzania wgrałem najstarszy ROM jaki znalazłem na forum (dzięki djtonka za ekspresowe umieszczenie rar'a). Wszystko działa ok, łącznie z "lupką" na pasku nawigacyjnym. Z ciekawości zacząłem aktualizować do coraz nowszych building'ów i faktycznie najstarszy 8, bez problemów, później gorzej . Po przejściu na 10 najczęściej "lupka" nie działa a na pewno trzeba w nią nieźle "walnąć".


    Po ponownych "eksperymentach" z różnymi building'ami, co zawsze przynosiło ten sam efekt - win8 "Podgląd/Lupka" działa, win8.1 jest nieznacznie gorzej, win10 bardzo źle, przyszła kolej na zdjęcie szyby. I po problemie.
    Ostatnio edytowane przez sowski ; 15-08-2016 o 22:39

  • #27

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:34

  • #28

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:34

  • #29

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    108,652
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,957
    Podziękowano
    223,433(11,144)
    SWAP nie jest wymagany do końca aż tak bo SWAP to w większości przypadków jakiś CV

  • #30

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2013
    Posty
    53
    Telefon
    RM-1152
    Dziękuję
    89
    Podziękowano
    3(3)
    ...........
    Ostatnio edytowane przez YaroW ; 30-10-2017 o 13:35

  • Jeden użytkownik podziękował YaroW za ten post:

    djtonka (18-09-2016)

    Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 1520] Wygaszenie przycisków nawigacyjnych
      Przez KriX96 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 84
      Ostatni post / autor: 14-08-2015, 23:41
    2. Zbyt czuły ekran
      Przez MKevas w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 30-01-2015, 13:39
    3. [Lumia 620] Brak podświetlenia klawiszy nawigacyjnych po aktualizacji
      Przez dawo w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 01-09-2014, 21:12
    4. [Lumia 720] na moim ekranie widać błyskawicę i koło zębate, żadne z przycisków nie działa
      Przez domimikv w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 07-08-2014, 13:35
    5. Problem z czułością ekranu dotykowego
      Przez stekoo w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 20-12-2012, 16:59

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas