Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Brak LTE

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.08.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Brak LTE

    Reklama:
    Witam.
    zrobiłem przesiadkę z xperia z ultra na Lumie 930 i mam pewien problem z LTE
    Mianowicie nie działa mi w ogóle lte, w ustawieniach mam wybrane połączenie 4g oraz włączony roaming krajowy,
    mimo to lewym górnym rogu wyświetla mi się L,H,H+ a prędkości jak uzyskuje nie przekracza 5 Mb/s.
    Na poprzednim telefonie nie miałem żadnego problemu z lte i prędkości skakały mi pow 20 mb/s.
    Słyszałem ze telefon był zakupiony w T-mobile, ja korzystam z usług Play, czy może być przyczyną ze telefon był brandowany prze T-M a ja korzystam z play? Czy macie jakieś inne teorie jak naprawić ten problem.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.09.2013
    Posty
    17
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    3(3)
    Nie ma znaczenia. Powinno działać. Może hard reset pomoże?

    Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.09.2013
    Posty
    17
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    3(3)
    A inną kartę próbowałeś?

    Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.08.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Przywracałem ustawienia fabryczne: bez zmian
    Innych kart nie sprawdzałem: ale tel jest od sprawdzonej ręki która twierdzi ze lte normalnie działało, postaram się sprawdzić na jakieś innej karcie, ale szczerze nie chce mi się wieżyc, na mojej karcie lte normalnie działa na innych telefonach iphone5, xperia...

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,920
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,929(11,123)
    wpierw pozbądź się brandingu lub wgraj branding pod SIM. Kolega co poleca resety z grubej rury nie lepiej przemyśli kolejny post pomocy

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 20
      Ostatni post / autor: 30-10-2017, 21:51
    2. Lumia 900 - brak transmisji danych, brak internetu via GSM
      Przez pankamyk w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 21-06-2015, 20:18
    3. Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 05-03-2015, 10:29
    4. Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 25-02-2015, 11:45
    5. Brak internetu,Brak opcji konfiguracji APN
      Przez RyderD w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 14:29

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas