Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Problem z ładowaniem baterii

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Czyli trzeba spotkać się z serwisem. Trudno. Mimo wszystko dzięki za pomoc.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,901(11,122)
    soft wgrać też potrzeba sprawnej baterii więc domowe sposoby się kończą

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.03.2016
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Witam mam maly problem i mysle ze mi pomozesz... mam Lumie 640 LTE i telefon nagle mi się wyłączył, nie reaguje na zaden przycisk nie wibruje ani nic.. po podlaczeniu do ladowarki wyskakuje logo i napis microsoft a zaraz po tym ikona baterii z czerwonym paseczkiem i mruga ikona ladowarki a za chwile gasnie... czytalem ze musze przytrzymac V+ i wpiąc ladowarke, zrobilem tak i wyskoczyl piorun ale po calej nocy nadal mam czerwony pasek i mrugajaca ikone ladowarki... co z nia?? jak myslisz??

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,901(11,122)
    wyjmij na 20min, wsadź podłącz ładowarkę i zostaw na dłużej

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.03.2016
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    ok wyjąłem... jak juz włożę to ile ja ladowac?? powinno cos wyskjoczyc?? ładować z tym V+???
    Ostatnio edytowane przez SeBa009 ; 24-03-2016 o 14:46

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,901(11,122)
    miałem normalnie ładowac nic nie naciskać

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.03.2016
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    zrobilem tak jak kazales wyjalem baterie po 20 minutach moze troszke wiecej wlozylem podlaczylem do ladowarki wyskoczylo logo misrosoft chwile pozniej znow ikona baterii z migajaca ladowarka i tyle zero reakcji... byla pod ladowarka od 15 do 21 i nic to nie dalo juz nie mam pojecia co jest grane
    Ostatnio edytowane przez SeBa009 ; 24-03-2016 o 21:26

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,901(11,122)
    teraz podłącz kabel trzymając V+, jak wyskoczy błyskawica zostaw tak na godzinę

  • #19

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.03.2016
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLUS
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    no zrobiłem tak i to samo.... jak po kilku godzinach odlaczylem to zgaslo wszystko chcialem wlaczyc tel to zero reakcji a po podlaczeniju ladowarki znow logo microsoft i ikona bateri z ladowarka

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,901(11,122)
    Czyli napięcie za niskie. Trzeba wyjąć baterię

  • Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z ładowaniem baterii
      Przez KKalinowska w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 05-09-2016, 20:12
    2. Problem z ładowaniem
      Przez djvampires w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 08-03-2014, 13:25
    3. Problem z ładowaniem
      Przez Krzysztof Jajko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 25-01-2014, 09:59
    4. Problem z ładowaniem
      Przez bandyta123 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 20-12-2013, 08:55
    5. problem z ładowaniem
      Przez rafi1968 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-11-2013, 02:46

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas