Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Problem z ładowaniem baterii

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)

    Unhappy Problem z ładowaniem baterii

    Reklama:
    Witam,

    Mam problem z lumią, która ma zaledwie dwa tygodnie, a dokładniej z jej ładowaniem. Wygląda on tak, że lumia nie ładuje baterii. Sporadycznie uda się jej doładować do 4% i wtedy dopiero się włącza ale poziom naładowania jest stały ewentualnie spada do 3%. Mniej więcej tydzień temu wgrałem PFD przez ota. Czy to może być wina aktualizacji, czy raczej problemu technicznego w telefonie, który tylko serwis będzie w stanie naprawić? Żadnego resetu nie mogę zrobić ze względu na małe naładowanie baterii.


    Pozdrawiam,
    Hubold

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    A sprawdzałeś inne ładowarki /kable?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Proszę Cię, bez przesady. Sprawdzałem trzy ładowarki i całą masę kabli.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    Podobno szukasz pomocy? Wyłącz telefon, przytrzymaj V+ i wsadź kabel. Zobaczysz piorun,,zostaw tak na 2h po czym włącz i sprawdź poziom naładowania

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Piorun się nie pojawił. Telefon od ponad godziny jest podłączony do ładowarki i bez zmian. Przy podłączaniu przez chwilę pojawiała się migająca ikona wtyczki na tle baterii z cienkim czerwonym paskiem, ale zaraz znikała.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    Jest wibracja jak wkładasz kabel trzymając V+?

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Teraz po dwóch godzinach, gdy telefon był podłączony telefon do ładowarki pojawił się piorun z małym kołem zębatym u boku wraz z wibracją.

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    To zostaw tak na 2 h

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    15
    Telefon
    L625
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Poziom naładowania jest taki sam jak przed piorunem, czyli cienka czerwona kreska i przez chwilę migająca wtyczka, że ładuje.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    migająca wtyczka nie oznacza że ładuje. Jak przy V+ nie podładował to usterka HW niestety

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Hubold (16-07-2014)

    Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z ładowaniem baterii
      Przez KKalinowska w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 05-09-2016, 20:12
    2. Problem z ładowaniem
      Przez djvampires w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 08-03-2014, 13:25
    3. Problem z ładowaniem
      Przez Krzysztof Jajko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 25-01-2014, 09:59
    4. Problem z ładowaniem
      Przez bandyta123 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 20-12-2013, 08:55
    5. problem z ładowaniem
      Przez rafi1968 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-11-2013, 02:46

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas