Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z odtwarzaniem video w necie

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2014
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    1

    Problem z odtwarzaniem video w necie

    Reklama:
    Witam !
    Jako nowy użytkownik windows phone 8.1 i lumii 925 mam kłopot, choć zapewne dla doświadczonych userów dość zabawny. Otóż, nie działa mi wideo na stronkach, słychać tylko dźwięk. Oj, TAK, przyznaję, chodzi o np. redtube Zarówno gdy odpalam go przez apkę RTube jak i bezpośrednio na stronie odpalonej z explorera - mam ikonkę filmiku z klasycznym trójkącikiem do odpalenia go, po kliknięciu na ekranie bez zmian a z głośników zaczyna się wydobywać ścieżka dźwiękowa "filmiku". Obrazu po prostu brak, tkwi sobie ikonka z trójkącikiem cały czas Czy to "cenzura" w windows phone działa czy może nie mam jakichś kodeków czy innych cudów ? Jako dotychczasowy użytkownik androida nie znałem tego problemu. Czy ktoś może pomóc ? O co biega ?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,993(11,125)
    tak bywało na początkowych wersjach preview z tego co pamiętam, masz już cyan czy wciąż preview? zacznij od wgrania softu bo OTA to zło

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2014
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    1
    Mam cyan. Kupiłem tel parę dni temu, zaktualizowałem przez "aktualizacje" w ustawieniach do 8.1. Problem dziwny, faktycznie, ale udało mi się już z nim uporać - nie bardzo wiem jak ale się udało Zacząłem ściągać jakieś rozmaite playery video podejrzewając brak albo uszkodzenie jakiegoś kodeka systemowego i licząc, że instalując takie zewnętrzne playery zdubluję go i ominę problem + trochę pogrzebałem w ustawieniach. Nie wiem co pomogło ale pomogło i video ruszyło - tak więc serdeczne dzięki za zainteresowanie, problem rozwiązany

  • Jeden użytkownik podziękował angel za ten post:

    djtonka (03-09-2014)

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z odtwarzaniem muzyki
      Przez ltfu w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 02-12-2014, 10:56
    2. Nokia Lumia 520 - problem z odtwarzaniem dźwięku
      Przez xxxayu w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 05-07-2014, 18:20
    3. problemy z odtwarzaniem filmów online w Moliplayer
      Przez kopak13 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 29-12-2013, 20:40
    4. Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 07-12-2013, 20:47
    5. [Lumia 920] Problem z odtwarzaniem muzyki przez słuchawki BH 221
      Przez milaczq w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 10-09-2013, 18:16

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas