Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Aparat działa tylko po włączeniu telefonu

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.09.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 720
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)

    Aparat działa tylko po włączeniu telefonu

    Reklama:
    Po wyłączeniu i włączeniu telefonu aparat włącza się normalnie, można robić zdjęcia, jest wszystko ok. Jak wyjdę z aplikacji aparatu i chcę znowu ją włączyć to aparat albo przez pół minuty jest czarny ekran albo w ogóle się nie włącza tylko wraca do menu.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    jaka historia aktualizacji, jaka karta i czy instalowałeś Nokia Camera na SD?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.09.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 720
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    cyan wgrywany przez wifi, później jeszcze pobrałem preview for developers i zaktualizowałem z wersji 8.10.12393.890 do 8.10.14176.243
    w telefonie mam karte z t-mobile, a SD nie mam w ogóle

  • #4

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    aha czyli co za dużo to niezdrowo mowa o OTA i preview a jeśli nie masz karty to trzeba wrzucić sofcik od nowa, cyan oczywiście

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.09.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 720
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    aparat nie działał jeszcze przed previev
    próbowałem dzisiaj aktualizować soft przez Nokia Software Updater for Retail ale wywaliło błąd 0x80131500

  • #6

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    hmm...zrób selftest przez NCS, poradniki na forum. się upewnimy

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.09.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 720
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    Przy Magnetometer wyskoczył taki błąd

    Test name:
    Magnetometer self test

    Test description:
    The test verifies I2C connection and interrupt lines to magnetometer sensor.

    Result:
    MINOR

    Result (detailed view):
    Could not open driver
    1

    Data description:
    Detailed results contain each component (x, y and z) of the magnetic field (uT) and also Error Margin (degrees).

    Method description:
    3D magnetic field vector value is read from driver. If sum of squared dimensions (x, y & z) is greater than 0.01, test passes.
    touch interface i touch internal nie chce się przetestować, wyskakuje
    selftest.png
    reszta jest ok

  • #8

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    kompas znajduje się w korpusie kamery więc stąd ten błąd aparatu

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.09.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 720
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    i jakoś można to naprawić?

  • #10

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,910
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,910(11,123)
    no sprawdziłeś kamera się wyłącza a kompas walnięty a skoro współdzielą części to już wiesz

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 820] Przestał działać aparat
      Przez pyzior w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 35
      Ostatni post / autor: 22-09-2014, 20:19
    2. Nie działający aparat
      Przez ModernConcept w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 23-05-2014, 19:30
    3. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 26-04-2014, 17:58
    4. Głośność dzwonka po włączeniu telefonu
      Przez Woytek Bieniek w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 09-04-2014, 20:56
    5. (Lumia 820) Nie działa aparat.
      Przez Kargul133 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 19-01-2014, 12:12

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas