Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Zielone subpixele i problem z odtwarzaniem filmów z internetu.

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Czyli sprzętowo ok jeśli na planszach testowych nie ma tego. Soft już wgrałeś?
    Były te zielone piksele na czarnej planszy testowej. Telefon oddałem na gwarancję już.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    pominąłem czy zapomniałeś napisać, czyli diagnoza jedna. Wymiana modułu

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    No i sprawa ma się tak, że telefon powrócił z gwarancji i znowu te pixele + błędy w odtwarzaniu mają miejsce. Według kartki której dostałem została wymienioną jakaś część która jest oznaczona numerem "0269D76" oraz wgrano nowe oprogramowanie i zestrojono parametry radiowe telefonu. Na karcie gwarancyjnej mam napisane że naprawa MR i nic więcej. Po naprawie urządzenie przeszło testy zgodne ze specyfikacją producenta. No i jak telefon odebrałem to śmiegał, nie widziałem tych zielonych subpixeli ani nic. Zacząłem telefon ustawiać no i zaktualizowałem system do najnowszej wersji (krytyczna aktualizacja) no i po jakimś czasie po tej aktualizacji znowu zaczynam widywać te pixele i błędy. No i co teraz? Odsyłać znowu z żądaniem wymiany wyświetlacza? A może to system wadliwy?

    wymienili mi gniazdo jack, jestem spełniony.
    Ostatnio edytowane przez johndoe111 ; 29-12-2015 o 12:14

  • #14

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    Wgraj Denim z forum bez OTA

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Wgraj Denim z forum bez OTA
    I to na pewno pomoże? Wgrywając nie stracę gwarancji?

  • #16

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    to samo zrobili w serwisie z tym że wgrali ci Cyan, czy pomoże to się przekonasz po

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    to samo zrobili w serwisie z tym że wgrali ci Cyan, czy pomoże to się przekonasz po
    A co z gwarancją? Bo póki ją mam to wolę się nie tykać to telefonu.

  • #18

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    gdybyś poszukał na forum....gwarancja zostaje

  • #19

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    gdybyś poszukał na forum....gwarancja zostaje
    Telefon wrócił z gwarancji i to samo. :C Nie wymieniono żadnych części, w karcie gwarancyjnej mam napis soft RTC. Typ zmienił oprogramowanie zegara czy co? Od razu jak wrócił były zielone subpixele na Cyanie.

  • #20

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    Zegara nie. To oddajesz ponownie

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z odtwarzaniem filmów
      Przez pasikonik w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 05-04-2015, 21:53
    2. [Lumia 920] Problem z odtwarzaniem filmów na przeglądarce.
      Przez GRZ3CHU w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 23
      Ostatni post / autor: 09-02-2015, 19:37
    3. [Lumia 520] Problem z odtwarzaniem filmów "DECODE ERROR"
      Przez kamil8088 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 22-12-2014, 19:39
    4. Problem z odtwarzaniem muzyki
      Przez ltfu w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 02-12-2014, 10:56
    5. problemy z odtwarzaniem filmów online w Moliplayer
      Przez kopak13 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 29-12-2013, 20:40

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas