Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Problem z klawiszem blokady

  1. #11

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    Reklama:
    A ty w ogóle dobrze zakładasz klapkę? Zaczynasz od strony klawiszy?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Pamiętam że w 520 nieraz jak klapke źle założyłem to też były jaja z tymi przyciskami i raz działały raz nie. Przeważnie objawiało się to tym że część przycisku która dotyka switcha nie trafiała w otwór i przycisk był "sztywny".

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.10.2013
    Posty
    355
    Telefon
    lumia 830
    FW
    1.7.0.173
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    3(3)
    Swith działa prawidłowo.Problem na pewno nie leży po stronie samego przycisku dlatego że po rozmowie gdy odstawie tel od twarzy nic nie widać (ciemny ekran), gdy uda się odblokować telefon to obraz na ekranie jest tak ciemny że nawet w ciemnym pomieszczeniu słabo widać, w świetle nie widać prawie nic.

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    masz folię na ekranie?

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.10.2013
    Posty
    355
    Telefon
    lumia 830
    FW
    1.7.0.173
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    3(3)
    Tak mam ale mam ją od nowości a te cyrki z blokada pojawiły się kilka dni temu.

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    miałeś jakieś errory w selftest?

  • #17

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    A foli od nowości nokiowska? Bo jak nie to może byc to. Tylko dziwi mnie ten bardzo ciemny ekran.

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.10.2013
    Posty
    355
    Telefon
    lumia 830
    FW
    1.7.0.173
    Dziękuję
    27
    Podziękowano
    3(3)
    Nie było żadnych errorów wszystko na zielono.Folia nie oryginalna ale tak jak wspomniałem jest od nowości.Podczas gdy odblokuję telefon (gdy przycisk blokady nie działa) ekran jest bardzo ciemny.Jak wspomniałem prawie nic nie widać.Można powiedzieć że pojawiają się zawsze jednocześnie takie same objawy:
    - nie można odblokować telefonu mimo że można zablokować
    - ekran jest bardzo przyciemniony
    - nie działa czujnik zbliżeniowy

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,941
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,000(11,125)
    to na serwis chłopie chyba że chcesz wgrać soft wpierw

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Ja bym jednak z czystej ciekawosci spróbowal jeszcze hr moze to jednak wina samego softu.

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. ekran blokady 8.1
      Przez nath_147 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-04-2014, 08:45
    2. Problem z wciskającym się klawiszem
      Przez Josephinho w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 25-01-2014, 15:50
    3. Nokia Lumia 520 - problem z ekranem blokady.
      Przez Sony156 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 21-11-2013, 22:22
    4. [Lumia 800] Aplikacja Bing zamiast strony pod klawiszem lupy?
      Przez TheEGo w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 28-08-2013, 08:59
    5. Problem z klawiszem cofania (back)
      Przez chuck102 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 21-03-2013, 16:06

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas