Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: nie działają ustawienia mms w Play

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.01.2014
    Posty
    3
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    GDR3
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    nie działają ustawienia mms w Play

    Reklama:
    Witam
    Mam problem z mms'ami w play na rzeczonej Lumii 520. Automatyczny konfigurator ze strony play nie ma ustawień dla 520 i próbowałem instalować apny od innych Lumii, ale przychodził tylko sms,a nie dostawałem później samych ustawień. Wprowadzałem ręcznie ustawienia według tego co jest na stronie Play i też nic to nie pomogło. Oczywiście transmisja danych, roaming i sieć 3g jest włączona. Co zrobić z tym fantem by mmsy działały? Telefon jest z dystrybucji T-mobile

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Skaksuj ustawienia T-mobile, zrób aktualizacje punktu dostępu zaznacz ustawienia Play i powinno działać

    Lumia 920 Tapatalk

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.01.2014
    Posty
    3
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    FW
    GDR3
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Sprawę rozwiązało wprowadzenie punktu dostępu internetowego. Pomimo jego braku można było korzystać z internetu, ale nie można było pobrać załącznika z mmsa mimo wprowadzonych ustawień mms. Problem rozwiązany

    Wysyłane z mojego ZP980 za pomocą Tapatalk 2

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Ustawienia MMS PLUS
      Przez Bartosz Lewek w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 08-05-2015, 15:46
    2. [PLAY] Internet w roamingu krajowym nie działa
      Przez tweant w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 16
      Ostatni post / autor: 11-08-2014, 17:06
    3. Ustawienia zajmują 1,4gb!
      Przez dulmicha w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 17-05-2014, 12:04
    4. Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 18-01-2014, 22:23
    5. a gdzie dział Play?
      Przez rakers w dziale Pozostali operatorzy
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 26-08-2012, 22:15

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas