Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Brak "dodaj apn" a aero2

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    Reklama:
    To wrzucaj Cyan i sprawdzaj

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.08.2013
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    10(5)
    Nie kumam. Nowszy software nie powinien być bardziej funkcjonalny?

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    Chodzi o błędy po OTA jak również dlatego że MS nie robi tego co wcześniej Nokia. Masa błędów jest w Denim

  • #14

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.08.2013
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    10(5)
    A później będę mógł wrócić do oryginalnego softu? Zmiana softu powoduje utratę gwarancji?

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,953(11,123)
    tak... nie.

  • #16

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.02.2015
    Posty
    1
    Telefon
    Nokia Lumia 1320
    Operator
    Play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Ja mam 1320 denim i aero2 działa bez problemu. Dodaj apn "darmowy" i upewnij się czy masz włączaony roaming i transmisję danych

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 1320] Brak opcji "Nigdy" w "Ekranie blokady -> wyłączanie się ekranu".
      Przez Haziaj w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 28-02-2015, 18:03
    2. [Lumia 530] "Czujnik pamięci" nie widzi karty SD, a "Pliki" widzą?
      Przez TomPL w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 12-01-2015, 16:02
    3. Brak synchronizacji poczty przy opcji "po odebraniu"
      Przez kamilm12345 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 22-07-2014, 11:15
    4. Znak "ś" w kalendarzu Windows 8, a raczej jego brak
      Przez Budniu w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 06-11-2013, 21:53
    5. Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 21-08-2013, 20:41

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas