Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [Lumia 520] Opóźniona reakcja na przycisk blokady

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2013
    Posty
    11
    Telefon
    Nokia
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    7(2)

    [Lumia 520] Opóźniona reakcja na przycisk blokady

    Reklama:
    Siemka. Mój problem polega na tym, że po zablokowaniu telefonu przyciskiem z boku, przez chwilkę (do 5 sek) podświetla się jeszcze ekran. Wydaje mi się to dość dziwne, szczególnie że mam ten sam problem z telefonem, który już się na forum przewijał, czyli telefon się wyłącza i brak reakcji. Dopiero wyciągniecie baterii pomaga. Czy lecieć z tym do serwisu ? Zaznaczam, że am wgrany soft AMBER przez NCS. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Miałeś tak przed wgraniem amber czy dopiero po ?
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • Jeden użytkownik podziękował Yziek za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Chodzi ci o to, ze blokujesz ekran i jeszcze przez kilka sekund ekran jeszcze jest podswietlony?

  • Jeden użytkownik podziękował diego1121 za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Chyba nikt tak nie ma czy się mylę?

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Ja nie raz tak mam xD.

  • Jeden użytkownik podziękował diego1121 za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.08.2013
    Posty
    185
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    w8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    15(15)
    U mnie tez tak jest.

  • Jeden użytkownik podziękował kunis6 za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Czyli przypadłość L520.

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar Silvestrossi

    Dołączył
    27.08.2013
    Posty
    182
    Telefon
    xxx
    FW
    xxxx
    Operator
    xxPL
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    49(27)
    Moja L520 do Amber też tak miała - obecnie nie podświetla się już po zablokowaniu ale trzeba odczekać te 5 sekund żeby ponownie odblokować

  • Jeden użytkownik podziękował Silvestrossi za ten post:

    TG94 (02-10-2013)

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2013
    Posty
    11
    Telefon
    Nokia
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    7(2)
    i przed i po wgraniu Amber tak mam. Aha no to przynajmniej już się wyjaśniło, tylko zastanawia mnie to czy da się coś z tym zrobić

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Aż tak to nie przeszkadza. :P

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Opornie działający przycisk blokady
      Przez freestyle16 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 04-10-2015, 11:31
    2. [HTC 8S] Przycisk blokady działa niepewnie
      Przez zaqary w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 07-12-2014, 01:31
    3. [Lumia610NFC] Zbyt czuły przycisk blokady
      Przez Norbert Sulżycki w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 25-10-2014, 16:04
    4. Uszkodzony przycisk blokady/włączenia telefonu.
      Przez ArniHell w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 05-02-2014, 12:48
    5. [Lumia 620] Niedziałający przycisk blokady
      Przez p4nik w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 09-12-2013, 13:36

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas