Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: [Lumia 520] Czy ucegliłem telefon?

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    Reklama:
    a było Preview?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    814
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    Tak, było.

  • #23

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,903
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,897(11,122)
    Mogę tylko na to zrzucić winę, NCS nie może uwalić telefonu jeśli już zacznie a wszystko jest oparte o to co obecnie siedzi w telefonie. Obecny soft w telefonie jest wyznacznikiem i

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    814
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    To znaczy, miałem ale przed flashem wykonałem reset.

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Jeśli, stanęło flashowanie to prawdopodobnie nie zainstalowano (przed instalacją NCS): "Add_MSI_Run_as_administrator". Ja zapomniałem o tym i mi wszystkich sterów nie zainstalowało. Głowiłem się kilka godzin, zanim wpadłem na to. Przeoczyłem poprostu ten plik. Myślałem, że ucegliłem tel, nie reagował na nic, tylko się włączał na logo nokia.

  • Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Telefon sam się wyłącza
      Przez patryk1095 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 16-02-2014, 18:35
    2. [Lumia 520] Telefon sam się wyłącza
      Przez brzozab w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 15-12-2013, 15:18
    3. Lumia 620 - telefon zablokowany
      Przez dadam123 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 15-07-2013, 07:49
    4. [Lumia 920] Telefon się zawiesza
      Przez pharrelloony w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 11-03-2013, 09:32
    5. Telefon lumia 710
      Przez emek_ w dziale Sprzedam
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 03-02-2013, 16:16

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas