Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Brak aparatu po aktualizacji do Cyan

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.06.2014
    Posty
    12
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1

    Brak aparatu po aktualizacji do Cyan

    Reklama:
    cześć!
    wczoraj zaktualizowałem swoją L620 do cyan'a i mam problem z aparatem.
    po samej aktualizacji aparat jak i nokia camera działa bez problemu ,ale tak godziną/ może dwie po aktualizacji aparat i nokia camera po włączeniu chwile " myślą" i wracają do ekranu głownego. probowałem już dwa razy aktualizować lumie i nadal to samo. jak miałem lumia black to nic takiego się nie działo.
    Reset aparatu w "ustawienia/aplikacje /aparat" także nie pomaga.

    także kilka razy próbowałem odinstalować "nokia camera" ,ale nawet bez tego programu aparat" systemowy" nie uruchamia sie ...

    miał już ktoś podobny przypadek ?

    Aktualizacja przez program od nokii.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Program od Nokii czyli wgrałeś soft przez NSU lub NSRT?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.06.2014
    Posty
    12
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Program od Nokii czyli wgrałeś soft przez NSU lub NSRT?
    NSRT
    tego drugiego ( NSU ) nigdy nie używałem

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Nie instalujesz czasem na SD?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.06.2014
    Posty
    12
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Nie instalujesz czasem na SD?
    A to jest w ogóle możliwe ?
    przed instalacją wyjąłem kartę.
    Zresztą teraz sprawdziłem i karta jest praktycznie pusta ( pare zdjęć i nic po za tym )

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    tak jest,Nokia mogła zablokować ale dostałbyś komunikat przed. wrzuć inny wariant softu przez ncs i zrób selftest przy okazji

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.06.2014
    Posty
    12
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    za mną 3 próby wgrania softu przez ncs... po każdej to samo , czyli aparat nie działa.
    dodatkowo po wgraniu WP8.1 bateria nie trzyma dłużej niż 30 godzin - dramat.
    na sofcie 8.0 moja lumia spokojnie 3 dni wytzymywała.

    W jaki sposób można wrócić do softu "black " ?

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.08.2014
    Posty
    8
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    1
    Mam nieco podobny problem. Wczoraj zaktualizował mi się telefon (lumia620) do wersji cyan. Przestał działać aparat jak i dioda led. Zainstalowałem aplikacje latarka i wywala mi komunikat ze brak diody. Wygląda to tak jakby w ogóle nie zostały zainstalowane sterowniki (?) do aparatu. Jest to możliwe? Jak naprawić nie działający aparat? Przywracanie ustawień fabrycznych nic nie pomogło. Dodam ze na win8 aparat zawieszał się gdy chciałem dodac zdjęcie do wiadomości w messengerze za pomocą aparatu.

    Ps
    Zapomniałem dodac ze sam aparat również się nie uruchamia.
    Ostatnio edytowane przez krzysztov ; 29-08-2014 o 20:35

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    a któryś robił selftest bo bez tego nie ma jak zacząć

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.08.2014
    Posty
    8
    Telefon
    lumia 620
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    1
    Czy możliwe jest zrobienie takiego testu z poziomu telefonu, czy tez wymagane jest polaczenie z komputerem? Jesli to drugie, to postaram się ogarnac temat po powrocie z pracy.

    Ps
    Pytanie zbyt pochopne. Zamieszcze później wyniki testu.
    Ostatnio edytowane przez krzysztov ; 29-08-2014 o 21:15

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 16-09-2014, 15:54
    2. [Lumia 1320] Brak LTE po aktualizacji do Cyan
      Przez blim w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:36
    3. [Lumia 635] Brak pamięci dla zdjęć z aparatu.
      Przez Theng w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 18-08-2014, 10:25
    4. Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 19-07-2014, 14:05
    5. [Lumia 1520] Po aktualizacji do WP 8.1 nie mogę uruchomić aparatu.
      Przez krezus1979 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 16-07-2014, 12:23

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas