Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: lumia 510 nie włącza się

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.10.2014
    Posty
    5
    Telefon
    lumia 510
    Operator
    orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)

    Post lumia 510 nie włącza się

    Reklama:
    Witam,

    mam problem z moj Nokia nie chce się włączyć, wcześniej sama się wyłączała, ale wczoraj jak się wyłączyła to już nie chce się włączć. jak naciskam przycisk włączenia to wibruje ale nie włącza się, jak podłącze pod ładowarke to co chwilke zaczyna wibrowac przestaje na chwile i znow wibruje i tak cały czas. nawet nie pokazuje się ikona ładowania jak jest podłączony pod ładowarke. co mogę z tym zrobić ?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,933(11,123)
    Wyjmij baterię na 20min. Włóż i wsadź kabel ładowarki i zostaw tak na 2h

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.10.2014
    Posty
    5
    Telefon
    lumia 510
    Operator
    orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    yhy ale on cały czas wibruje pod ładowarka i pokazuje się nic na ekranie zeby się ładował

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,933(11,123)
    Pokazuje się nic? Co to znaczy?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.10.2014
    Posty
    5
    Telefon
    lumia 510
    Operator
    orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    bo jak się ładuje to pokazywała się bateria i że się ładuje a teraz jest ekran ciemny i nic się nie pokazuje na nim
    Ostatnio edytowane przez brunetka1232 ; 30-10-2014 o 14:06

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,933(11,123)
    Miałaś zrobić jak pisałem i zostawić na 2 h. Potem wyjmij i wsadź kabel ponownie

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    1
    Telefon
    Nokia
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Wyjmij baterię na 20min. Włóż i wsadź kabel ładowarki i zostaw tak na 2h
    Włóż i wsadź ?
    Co włożyć a co wsadzić?

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,933(11,123)
    Wyjmij baterię na 20min. Podłącz kabel po tym czasie i wsadź baterię na miejsce

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas