Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Problem po debrandzie...

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.04.2014
    Posty
    1
    Telefon
    HTC 8S
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)

    Unhappy Problem po debrandzie...

    Reklama:
    Witam, mam problem ze Swoim 8S. Chciałem go zdebrandować no i w sumie na chęci działającego niebrandowanego telefonu się skończyło, bo coś poszło nie tak, próbowałem go naprawić i zwątpiłem, odłożyłem telefon, bo nie miałem za bardzo czasu aby go zrobić (mam jeszcze S2 więc jakiś tel w zanadrzu był), ale, że mam troszke czasu i 8S bardzo ładnie gra na słuchawkach, to przyda mi się do samochodu do słuchania muzyki. Teraz gdy chcę go włączyć zawibruje tylko, to samo jeżeli chodzi o HR, które już nic nie daje, po podłączeniu do ładowarki, zaczyna migać czerwona dioda. Mi się wydaje, że bootloader padł. Czasami jak go podepnę do kompa, to widze w explorerze pliki softu telefonu(PROGRAM FILES etc.). Może reinstall softu coś da? Co mam zrobić? Ma może ktoś pliki działającego softu/boot'a, aby go naprawić(poproszę o reupload)?

    EDIT:
    Teraz wpadłem na to aby zobaczyć co się dzieje w menedzerze zadań i natknąłem się na takie o:
    Widać, że tel jest w trybie DLOAD'u więc powinno dać się naprawić, po prawej pliki telefonu, które właśnie widzę.
    8S.png
    Ostatnio edytowane przez Gural707 ; 19-04-2014 o 13:50

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,938(11,123)
    jeśli widzisz partycję to pozostaje naprawa boxem, w domu tego nie ruszysz

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem lumia 920 - problem z sieci Plus - brak zasięgu
      Przez rdob w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 12-02-2014, 21:32

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas