Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Nie działający aparat

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.05.2014
    Posty
    4
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Play
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)

    Nie działający aparat

    Reklama:
    Witam. W telefonie wszystko sprawnie działa oprócz aparatu, dosłownie. Zarówno z przodu jak i z tyłu. Po kliknięciu w kafel pozostałe uciekają w lewo, tak jak przy uruchamianiu aplikacji po czym wracają na swoje miejsce. Po migracji z androida na platformie WP jestem od kilku dni i podoba mi się. Miał ktoś podobny problem i poradził z nim sobie ? Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam

    OS ver: 8.0.10501.127

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    Wciąż masz GDR3 a zatem pozostaje przywrócenie ustawień fabrycznych i choć to zło konieczne innego domowego sposobu nie ma

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    1,285
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Dziękuję
    131
    Podziękowano
    89(54)
    Masz ten problem od samego początku? Zrób tak jak pisze tonka, przywrócenie do ustawień fabrycznych i powinno pomóc.

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.05.2014
    Posty
    4
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Play
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    No niestety wyżej wymienione porady nie przyniosły pożądanych skutków. Mam nadzieję, że da się to jakoś naprawić. Aparat dla studenta ważna sprawa. No cóż prawdopodobnie nie ominie mnie wizyta w komisie.

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    1,285
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Dziękuję
    131
    Podziękowano
    89(54)
    No jak kupiłeś telefon, który miał być sprawny, a nie minęło dużo czasu od zakupu, to spróbuj coś załatwić z tym komisem.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,012(11,125)
    możną wrzucić GDR2 rom jak chcesz a potem jak będzie działać to zrobisz OTA do GDR3

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    1,285
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Dziękuję
    131
    Podziękowano
    89(54)
    W sumie jak wróciłeś do ustawień fabrycznych to spróbuj, wrzucić GDR2 nic nie stracisz, a może problem się rozwiąże. Jeśli to nie pomoże to pozostaje ci iść do tego komisu i wyjaśnić sprawę. Tylko nie czekaj z tym za długo, bo mogą cię olać.

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Robiles aktualizacje softu przez ota? Jeśli tak to masz juz winowajcę. Reset softu i powinno działać, jednak zalecam czysta instalacje. Dodatkowo najpierw walnij selftest w ncs żeby wykluczyć uszkodzenie mechaniczne aparatu.

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    1,285
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Dziękuję
    131
    Podziękowano
    89(54)
    No właśnie spróbuj zrobić test po przez kod: ##​634# i zrób test aparatu.

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.05.2014
    Posty
    4
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Play
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Niestety efekt taki sam. Aparat nie dziala podczas self-testu. Aktualizacja do GDR3 byla robiona przez ota. Aparat dzialal, tylko cos mu odwalilo i przestal. Czy mozliwe ze mimo negatywnego selftestu po powrocie do GDR2 aparat odzyje ?

    Sent from my PM23300 using Tapatalk

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Uszkodzony aparat
      Przez Alex Mich w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 01-05-2014, 22:14
    2. Wadliwy aparat
      Przez saszynski w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-05-2014, 19:24
    3. Foldery aparat
      Przez Qulfon w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 01-04-2014, 22:04
    4. (Lumia 820) Nie działa aparat.
      Przez Kargul133 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 19-01-2014, 12:12
    5. [STORE] Aparat - Dodatki v2.0.0.8 (xap)
      Przez djtonka w dziale Programy
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 07-03-2013, 15:33

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas