Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Problem z Lte w Lumii

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,930
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    Reklama:
    zweryfikuj tego PRO konsultanta wsadzając kartę do innego LTE-ready

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.05.2015
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia 920
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    18
    Podziękowano
    0(0)
    Gdy przełączę na 4g mam jedynie h+

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.05.2015
    Posty
    24
    Telefon
    Nokia 920
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    18
    Podziękowano
    0(0)
    Okej jeszcze dziś spróbuje zobaczyć na innym urządzeniu czy Lte chodzi

  • #24

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,930
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    bo tak do niczego nie dojdziemy a potem podziękujesz temu z BOK

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    282
    Telefon
    L950
    FW
    W10 AU
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    60(41)
    Oczywiście zakładając, że telefon nie jest jakimś azjatyckim wariantem bez obsługi naszych częstotliwości LTE...

  • #26

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,930
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    ano prawda, bo są inne bandy dla LTE w tym modelu na Europę i Azję

  • Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z wifi w Nokii Lumii 735
      Przez Asis w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 24-07-2015, 14:50
    2. Problem z baterią w Lumii 535.
      Przez MatiScaniaR w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 02-07-2015, 20:04
    3. Problem z połączeniem Lumii 710 z komputerem
      Przez wozzo w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 12-03-2014, 19:41
    4. Problem z aktualizacją w Lumii 620
      Przez Kinia Karolina Lesikowska w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 26-09-2013, 15:28
    5. Problem połączenia Lumii z Mac OS 10.6.8
      Przez ala_bama w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 04-02-2013, 22:26

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas