Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z ładowaniem indukcyjnym

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.12.2013
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Mo Vikings
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Exclamation Problem z ładowaniem indukcyjnym

    Reklama:
    Otóż po wymianie obudowy we własnym zakresie przestało ono działać.
    Działa tylko gdy wywieram nacisk na ekran.
    Wcześniej gdy nie chciało ładować na DT-601 to po dociśnięciu i puszczeniu zaczynało ładować.
    Jakieś pomysły jak to naprawić lub czym to może być spowodowane?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    książkowy problem


  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.12.2013
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Lumia Black
    Operator
    Mo Vikings
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Nie miałem wcześniej jak napisać. Pogrzebałem przy niej.
    Faktycznie coś pomogło precyzyjne ustawienie.
    Tyle, że niestety po dajmy na to 2-5min telefon zaczyna świrować i ciągle co 2 do 10sek przerywać i zaczynać się łądować po kilku razach przestaje wgl ładować. Dociskanie pomaga. Dalej to wina.
    Dopasowałem wszystko porządnie dalej wina złego dopasowania?;/

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    Tylko tyle mogę zaoferować , nie ma więcej dokumentacji

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 800] Problem z naładowaniem
      Przez Kamol29 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 15-09-2014, 22:06
    2. Problem z ładowaniem
      Przez djvampires w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 08-03-2014, 13:25
    3. Problem z ładowaniem
      Przez Krzysztof Jajko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 25-01-2014, 09:59
    4. Problem z ładowaniem
      Przez bandyta123 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 20-12-2013, 08:55
    5. problem z ładowaniem
      Przez rafi1968 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-11-2013, 02:46

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas