Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: L920 i aktualizacja do WP8.1 - problem z hardwarem?

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    5(5)
    Reklama:
    L920 - HW 6504

  2. Jeden użytkownik podziękował MarKas za ten post:

    marass82 (17-04-2014)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    a test kolega robił w ncs?

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    5(5)
    tylko w ncs, zgodnie z [Lumia 920] Diagnostyka podzespołów

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    znaczy zero błędów?

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    5(5)
    Jest tylko ten jeden o którym pisałem wcześniej

    Oczywiście, wszystko na zielono poza jedną pozycją:

    Test name:
    Accelerometer self test

    Test description:
    The test verifies I2C connection and interrupt lines to accelerometer sensor

    Result:
    MINOR

    Result (detailed view):
    Accelerometer BIST failed
    2

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    czyli usterka sprzętowa i nie możesz wiedzieć czy nie ma wpływu na to tak jak ja. Serwis

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    MarKas (17-04-2014)

  • #17

    OFF-LINE
    Awatar Manovar

    Dołączył
    04.03.2014
    Posty
    28
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Orange Black
    Operator
    Play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Ja dzisiaj zrobiłem update do 8.1. Wszystko chodziło pięknie i ślicznie aż do momentu podłączenia słuchawek. Telefon cały czas informuje, że mam podłączone słuchawki i tak się też zachowuje Po podłączeniu słuchawek działa poprawnie, ale po odłączeniu nic sobie z tego nie robi i nie mam dźwięku podczas rozmowy telefonicznej (chociaż mnie słychać), chyba że włączę tryb głośnomówiący. Czy tylko hard reset, bo soft robiłem i wyłączałem i włączałem fona też. Oprócz tej przypadłości wszystko działa prawidłowo.

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    dziwna zależność by była że po Preview to się stało. Polecam wgranie softu od nowa a potem ewnetualnie Preview

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar Manovar

    Dołączył
    04.03.2014
    Posty
    28
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Orange Black
    Operator
    Play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Dałem USTAWIENIA FABRYCZNE i wszystko działa już jak należy.

    --- Post Połączono 12:10 --- Poprzedni Post napisano 12:10 ---

    Dałem USTAWIENIA FABRYCZNE i wszystko działa już jak należy.

  • #20

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.12.2012
    Posty
    245
    Telefon
    Lumia 800 i 1020
    FW
    3051.40000.1345.1001
    Operator
    VodafoneIE
    Dziękuję
    112
    Podziękowano
    34(25)
    odkopie temat... nie miałem czas pisac wczesniej, korzystam wiec z chorobowego..

    L1020 po aktualizacji do 8.1 wiesza sie gdy jest w stanie bezczynności przez dłuższy czas... najczesciej podczas ładowania o 3:30 (czas zamrozony na ekranie)... ale nawet jak lezy na biurku to dzieje sie tak samo. Wgrywane było inne oprogramowanie... ładowany był z obudowa i na podstawce.. to samo... ryzyk fizyk.. 3 dni jest ok, 4ty dzien zawias...
    to wkurza i to bardzo.
    Mam L800 z wgranym softem z forum i od kilku lat nie mam z nim problemów... ktoś coś?

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem ze zmianą głośności w L920.
      Przez chriscy w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 27-02-2014, 23:17
    2. [L920] Problem z zapisem wydarzenia w kalendarzu
      Przez Stiuk w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 30-01-2014, 09:58
    3. Problem z aktualizacja oprogramowania
      Przez ravau16 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-09-2013, 21:03
    4. Aktualizacja oprogramowania- problem.
      Przez wersus w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 04-09-2013, 16:29
    5. Aktualizacja systemu - problem ..
      Przez Darek9 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 01-09-2013, 13:40

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas