Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [Lumia 920] Zwiechy i mulenie

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2012
    Posty
    6
    Telefon
    nokia lumia
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    0(0)

    [Lumia 920] Zwiechy i mulenie

    Reklama:
    Witajcie panowie, tu łukasz d. z ♥♥♥♥♥♥♥.pl
    dzisiaj ja mam do was sprawę/pytanie, dot mojej L920 bo ta coś szaleje ostatnio.

    ogólnie problem miałem z nią od początku, restarty w nocy, czasem wyłączanie się w ciągu dnia, ale nie było to na tyle uciązliwe zebym oddawał ją na serwis. Problem zaczął się po wgraniu Amber, telefon po kilku dniach zaczął strasznie mulić, nie działał czujnik zbliżeniowy i czujnik ruchu, odblokowanie telefonu trwało kilka sekund. Zrobiłem hard reset, ale po chwili to samo, problemy z odblokowanie, podświetleniem ekranu i zwiechy i zamulanie. Myślałem ze to może wina Amber, wróciłem co poprzedniego romu i niestety sytuacja się powtarza, chwile po restarcie urządzenia jest ok, a za moment wszystko to co pisałem wyżej.

    Wgrałem zatem pierwszy dziewczy rom od was, i niespodzianka, telefon nie botował sie w ogóle, tylko co chwila pokazywało sie logo Nokia i zaraz gasło, tak przez pół nocy, az w końcu się włączył, ale zamula oczywiscie dalej. powiedzcie czy da się z nią coś zrobić w domu czy tylko serwis zostaje.

    ewentualnie co napisac w zgłoszeniu serwisowym zeby to naprawili

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Poddawałeś telefon testom w NCS ?
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2012
    Posty
    6
    Telefon
    nokia lumia
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    0(0)
    chiałem, ale podłączyłem kabel, wybrałem test mode i zwiesił sie

  • #4

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,397
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,478
    Podziękowano
    2,786(806)
    A można zapytać jaka masz wersje płyty głównej? Sprawdź w NCS
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2012
    Posty
    6
    Telefon
    nokia lumia
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    0(0)
    w chacie sprawdze, ale chyba z '2' na końcu

  • #6

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,397
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,478
    Podziękowano
    2,786(806)
    Też mam dwójke 6502 i żadnych problemów
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,813(11,122)
    Zrób selftest w NCS i podaj wyniki

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2012
    Posty
    6
    Telefon
    nokia lumia
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    0(0)
    nie mogłem zrobić self testa bo przy próbie uruchomienia na telefonie pokazywało się jakieś logo z napisami, za chwile gubił połączenie z PC i musiałem resetować fona.
    zaniosłem do serwisu w szczecinie, jak nie zrobią tu to pewnie poleci do wawy i tam bedą kombinowac

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,813(11,122)
    to logo z napisami przy próbie seltest czy ogólnie przy uruchamianiu telefonu?

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.12.2012
    Posty
    6
    Telefon
    nokia lumia
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    0(0)
    przy uruchamianiu test mode
    wisiało kilka minut i pozniej gubił połączenie z kompem

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Zwiechy na WP8 LUMIA 520
      Przez Gregorius9 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 23-03-2014, 21:54

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas