Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [Lumia 920] Zmiana wartości ekspozycji w aplikacji Panorama

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.05.2013
    Posty
    3
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)

    [Lumia 920] Zmiana wartości ekspozycji w aplikacji Panorama

    Reklama:
    Witam wszystkich.

    Niestety nie znalazłem podobnego wątku na forum, i ciocia google także mi nie pomogła. Jeśli jednak istnieje wątek rozwiązujący poniżej opisany problem, to proszę o przekierowanie mnie do niego.

    Od niedawna jestem posiadaczem telefonu z wp8. Ściągnąłem sobie panoramę i podczas testów zauważyłem, że występują momenty nierównomiernego naświetlania zdjęcia. Zdjęcie miało ilustrować nadchodzącą chmurę burzową, jednak widać bardzo brzydkie przejście pomiędzy fragmentami panoramy (co ilustruje poniższy załącznik).

    [IMG=http://img546.imageshack.us/img546/226/wp20130530201645panoram.jpg][/IMG]

    Czy jest możliwość ustawienia aparatu w taki sposób, by zablokować ekspozycję podczas panoramy ?
    Jak można w prosty sposób poradzić sobie z takim problemem ?
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 08-06-2013 o 23:05 Powód: Poprawiłem tytuł

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,402
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,483
    Podziękowano
    2,789(806)
    Nie wiem dlaczego tak się stało ale ekspozycja jest blokowana na taka wartość jaka była odpowiednia dla pierwszego zdjęcia
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Aktualizacja - zmiana listy aplikacji
      Przez Mystenes w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 22-09-2013, 22:11
    2. [Lumia 610] Zmiana języka z ang na pl
      Przez gkules w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 23-04-2013, 18:26
    3. Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 27-03-2013, 09:50

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas