Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Niedziałający aparat

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.05.2014
    Posty
    3
    Telefon
    np. Nokia
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Niedziałający aparat

    Reklama:
    Aparat włącza się tylko na chwile tak jak normalnie i po sekundzie się wyłącza błagam pomóżcie

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    W każdej aplikacji, która wymaga aparat?
    Próbowałeś Vol- + power?
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,071(11,127)
    I najważniejsze od kiedy tak jest

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 800] Niedziałający aparat i lampa
      Przez DorTus94 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 26-11-2014, 19:28
    2. [Lumia 625] Niedziałający budzik
      Przez Bodzio368 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 10-08-2014, 20:46
    3. Niedziałający mikrofon na głośnomówiącym
      Przez ypres w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 30-04-2014, 15:50
    4. Niedziałający mikrofon
      Przez krzyszfot w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-04-2014, 20:56
    5. [Lumia 710] Niedziałające Wi-Fi i BT po zalaniu
      Przez grem_lin w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 06-10-2013, 01:11

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas