Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Błedne wskazania baterii Lumia 820

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar jacek1950

    Dołączył
    12.12.2012
    Posty
    92
    Telefon
    LUMIA 1320
    FW
    DENIM
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    14(10)

    Błedne wskazania baterii Lumia 820

    Reklama:
    Od czasu wgrania Amber mam problem z prawidłowymi wskazaniami baterii, regularnie co trzy dni muszę robić restart klawiszami aby wskazania baterii były prawidłowe (po naładowaniu np.na full pokazuje 93% po restarcie jest 100%) niby nie taki problem ale jednak denerwuje

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Musiałbyś zrobić HR, to nie naprawi się samo, bug systemowy, który mnie dziwi, bo jeszcze nikt o tym nie pisał.
    Miałem taki sam bug na starym sofcie.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,905
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,904(11,122)
    Problem ze złym odczytem wskazań baterii miał naprawić soft PR2.0 aka Amber, tak Nokia obiecywała w biuletynach. Jak widać nie wszędzie się to udało. Ja mam L820 i nigdy złego wskazania na Amber nie uświadczyłem. Rozumiem że nie było to OTA, więc pora zmienić soft

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar jacek1950

    Dołączył
    12.12.2012
    Posty
    92
    Telefon
    LUMIA 1320
    FW
    DENIM
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    14(10)
    Nie było OTA tylko NSU

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,905
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,904(11,122)
    Więc masz t-mobile, wrzuć inny może nawet 3049

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar jacek1950

    Dołączył
    12.12.2012
    Posty
    92
    Telefon
    LUMIA 1320
    FW
    DENIM
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    14(10)
    Mam telefon z Plusa bo taki kupiłem ale w sieci T-mobile

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,905
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,904(11,122)
    To jeszcze gorzej w takim przypadku, inna karta i inny branding nie lubią się za bardzo

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    673
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Na 3049 wskazania baterii tez nie sa idealne. Przypomne jeszcze sformatowaniu trybem samolot.

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,905
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,904(11,122)
    Znaczy mówisz o tym że po restarcie jest inne wskazanie to prawidłowe?

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    673
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Jest prawidłowe. Natomiast po dużym poborze prądu (dzieciaki oglądały godzinę film) znowu wskazania były błędne.
    Następny restart i jest OK

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Złe wskazania zegara po restarcie
      Przez CasperPL w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 08-11-2013, 21:58
    2. [Lumia 820] Błędne wskazania daty i godziny
      Przez lukid93 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 17-10-2013, 16:17
    3. [Lumia 920]Wadliwe wskazania czasu pracy baterii
      Przez tedunios w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 28-08-2013, 21:16
    4. [Lumia 620] Podmiana baterii
      Przez pablodabinczi w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 02-08-2013, 01:01
    5. Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 10-02-2013, 12:22

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas