Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 5678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 128

Wątek: Błąd przy konfiguracji poczty WP.PL

  1. #81

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Reklama:
    A to nic takiego nie podawałem.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #82

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Sprawdziłem na innym WP8, to samo. Wynika z tego, że problem jest z konfiguracją tej właśnie poczty, gdyż inna na WP działa bez problemu. Poszukam w opcjach, być może coś przeoczyłem.

  • #83

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Napisałem do supportu Wirtualnej Polski w tej sprawie. Otrzymałem informacje "Problem jest nam już znany i pracujemy nad jego rozwiązaniem." Czyli chyba jednak wina leży po ich stronie i nic nie klikałem

  • #84

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.03.2014
    Posty
    1
    Telefon
    lumia 920
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Miałem ten sam problem w swojej nowej Nokii 925 z którą walczyłem dobrą godzinę.
    Problem wreszcie rozwiązałem u siebie. Przypomniało mi się, że w nowych kontach WP wymagane jest przynajmniej 8-literowe hasło. I pomyślałem, że może w tym tkwi diabeł. A moje stare konto wp mialo tylko 4-literowe hasło i co prawda dzialalo z komputera, ale nie dzialalo z telefonu. Zmieniłem je z komputera na nowe o wiekszej liczbie liter i po ponownej próbie zalogowania się z telefonu wreszcie wszystko poszło jak z nut. W telefonie skonfigurowałem nowe konto wp podając jedynie nazwę i hasło bez żadnych serwerów i innych szczegółów. Wszystko poszło na ustawieniach automatycznych jakie telefon sam sobie sciagnał.

  • #85

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.08.2013
    Posty
    33
    Telefon
    np. Lumia 925
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Teraz mnie spotkała ta dolegliwość w Lumii 925. Dziwne bo mam dwa adresy na Wp i obydwa działały jak należy,a teraz jeden nie pobiera poczty. Kod błędu 80048811. Ustawienia obydwie poczty mają identyczne, a jedna nie działa. W tej niedziałającej próbowałem zmienić ustawienia podawane powyżej ale niestety też bez powodzenia. Pozdrawiam

  • #86

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    Możesz masz jakiś email co nie chce przejść? Wykasuj z poziomu komputera

  • #87

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.08.2013
    Posty
    33
    Telefon
    np. Lumia 925
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Skrzynkę przejrzałem i nic wielkiego na niej nie ma. Nie wiem dlaczego w ustawieniach poczty w telefonie robi się takie długie hasło i nie można go zobaczyć. To, które wpisuje jest 2 razy krótsze.

  • #88

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Dla mnie to wina leży po stronie Wirtualnej Polski. Napisałem do nich, powiedzieli że o problemie wiedzą i to wszystko. Nadal poczta z wp.pl nie udaje się podpiąć, ciekawe czy to naprawią.

  • #89

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    Tylko czemu mi działa od kilku lat na WP..nie wiem gdzie tu zależność

  • #90

    OFF-LINE
    Awatar ArthurGreen

    Dołączył
    18.02.2014
    Lokalizacja
    Mszana
    Posty
    603
    Telefon
    Lumia 520/625/920/iP4S
    FW
    (Black)
    Operator
    Pomarańcz
    Dziękuję
    61
    Podziękowano
    44(39)
    Ja mam 2 konta Wp, Gmail i Me.com i wszystko śmiga. Oba konta wp synchronizują sie bezblednie od roku.

    Tapnięte z Lumii ;-)

  • Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 5678910111213 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 620] Dubluje przy zapisie i przy robieniu zdjec
      Przez Andrzejek w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 42
      Ostatni post / autor: 30-03-2014, 22:56
    2. Brak internetu,Brak opcji konfiguracji APN
      Przez RyderD w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 14:29
    3. Pomoc w konfiguracji wifi
      Przez MusiCManiaC w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 02-05-2013, 15:35
    4. [Rozwiazany]Bład Przy Zakładaniu Poczty Email WP.PL
      Przez Etnies w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 04-01-2013, 09:01

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas