Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Błąd 80072efe ???

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Ok moze teraz paść lamerskie pytanie ??;-) poprzez NCS mam wgrać ROM country variant czyli tzw. Czysty a co z gwarancja w razie " w" ?? Bo nie ogarniam tego trochę sorka kto pyta nie błądzi i czy potem jest możliwość wgrania jak by co brandowego softu ??




    Sent from my Lumia 820 Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Tak można potem wgrać inny czy starszy
    Ważne. Wszystko co musisz wiedzieć o aktualizacji Nokii

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Poczytałem w sieci głównie angielsko języcznej bo tam niektórym osobom występował identyczny błąd lecz ani na wp central , ani na forum nokii, nie można znaleźć odpowiedzi co z tym fantem zrobić. Znalazlem jedną wskazówkę iż problem może polegać na złych ustawieniach APN lecz wypróbowałem juz wszystkie możliwości wraz ze zmianą formy uwierzytelniania i nic nadal to samo. Nie pozostaje nic jak iść dalej i wywalić brandowy T-Mobile i wgrać czysty.

    Sent from my Lumia 820 Tapatalk

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    I dać znać oczywiście. Nie wyjmuj karty

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Właśnie wgrałem czysty nowy soft [Amber] 3047.0000.1328.3002 CV PL i nic panowie nie pomogło nadal kilkanaście sekund filmu i błąd się pojawia już nie wiem co jest. W miedzy czasie na starym sofcie włożyłem polska kartę PLay interent śmigał i było to samo błąd ten sam więc mam wrażenie że wina leży po stronie sprzętu, chyba że ma ktoś jeszcze jakieś sugestie

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Czyli:
    dwie różne karty
    dwa różne softy
    ten sam efekt?

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    dokładnie ;( stawiam na problem natury technicznej , no nic trzeba bedzie wgrać brandowy T-mobile i zadwa tygodnie bede w polsce oddac tel na gwarancje

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Jakieś sugestie ktoś ma co można jeszcze zrobić

    Sent from my RM-825_eu_poland_295 using Tapatalk

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Widocznie infrastruktura tej sieci nie jest taka dobra jeszcze.

  • #20

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Myślę ze to nie wina sieci sprawdzałem na dwóch różnych sieciach i to samo ,zauważyłem tylko jeszcze ze zrywa lub gubi polaczenie internetowe bo podczas pobierania aplikacji wyskakuje komunikat brak Internetu lub nie można sie polaczyc ze sklepem

    Sent from my lumia 820 using Tapatalk

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas