Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Błąd 80072efe ???

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)

    Błąd 80072efe ???

    Reklama:
    Witam od paru dni, podczas oglądania filmów na YT po jakiś 30 sekundach wyskakuje komunikat "Niestety, nie możemy odtworzyć tego pliku na Twoim telefonie. kod błędu :80072efe " zauważyłem również że gdy słucham radia np rmf fm przez aplikacje zrywa połączenie. Sytuacje występują tylko gdy korzystam z 3G , gdy włączone jest WiFi wszystko działa ok. Nawet zapodałem HR dzień było ok i znowu to samo . Ma ktoś jakiś pomysł przeszukałem neta i owy błąd występuje w Systemie Windows na PC


    wp_ss_20131006_0001.jpg

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Masz pakiety od Lycamobile?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    Tzn ?? jeśli chodzi ci czy mam internet od Lycamobile, to tak. Internet bez limitu co miesiąc wszystko działało bez zarzutów i tu nagle bach i coś takiego.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Przywracałeś kopie i jakieś apliakcje AV?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    No własnie nie , powiem wiecej własnie przed chwila ponownie wgrałem oprogramowanie Lumia Amber od nowa i jest to samo ten sam bład wyskakuje juz na czystym systemie nie instalowałem zadnych aplikacji tylko ustawiam APN i strony ładuja sie normlanie ale jakiekolwiek media typu video lub radio przez aplikacje idzie max 30 sekund i bład

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Może masz lejek na pakietach?

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    tzn ?? limit danych ?? nio własnie ze nie usługa jest unlimited call , unlimited text i unlimited data. a nawet to według data sens było wykorzystane zaledwie 5GB transferu. Czasami teraz wyskakuje komunikat brak połaczenia z internetem, zauwazyłem to wczesniej ze zaraz po skonczonym połaczeniu telefonicznym gdy chciałem cos sprawdzic w necie wyskakiwał komunikat brak połaczenia z internetem

    --- Post Połączono 22:46 --- Poprzedni Post napisano 22:45 ---

    mam wrazenie tak jak by zrywało połaczenie niewiadomo czemu bo gdy tylko odswieze obraz lub aplikacje np. rmf fm to gra dalej znowu ok 30 sekund

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Masz włączony transfer w roamingu i wygrany jest twój operatora. Spróbuj ręcznie go wybrać

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 820
    Operator
    Lycamobile
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    0(0)
    dokładnie tak jest nawet apn ustawiam recznie bo "punkty dostepu" nie znajduja lycamobile wszystko smigało przez 3 miechy o teraz nagle takie bum , mam pytanie bo oryginalnie to polski T-mobile a karta z lyca teraz wsadzona czy to moze miało by cos mam wrazenie ze telefon sam sie zaktualizował ostatnio i wtedy cos sie namieszało ale powinno byc ok po wgraniu czystego softu tzn tego z T-mobile a nie jest . tak sie zastanawiam czy jak bym wgrał czysty najnowszy soft lumia amber ale nie brandowany to by cos zmieniło
    Ostatnio edytowane przez siara ; 06-10-2013 o 22:59

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Jeśli masz branding i kartę innego opa to jak najbardziej możesz zmienić w tym przypadku

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas