Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Ativ S problem z ładowniem

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    Reklama:
    Czyli tylko koncowka

    Sent from my RM-939_apac_prc_200 using Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    daj znać potem

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    Jak kupie to napisze najlepiej taka na 1000mA kupicN

    Sent from my ATIV S

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Tak 1A to minimum na Ativa

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    Kupiłem końcówkę z 2a i lipa.. Ląduje mi okolo 800ma.. To może być wina kabla?

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Więcej Ci nie będzie ładować bo ładowarka ma na wyjściu 1A. Do tego trzeba wziąć pod uwage że nie ma sprawności 100% tak więc jak jest w przedziale 800-900 to jest ok. Ja sam używam ładowarki od htc i śmiga aż miło.

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    wlasnie o to chodzi że kupilem ladowarke co ma 2a na wyjsciu a w trakcie ladowania wacha sie od 500 do 800ma.. a kiedy podlaczylem pod ladowarke znajomej od galaxy tab 7.0 gdzie tez na wyjsciu jest 2a to lecialo az sie w dupe kopalo tak szybko.. a tak to pod kablem jak gram w angry birds epic to mi bateria zamiast sie ladowac to sie rozladowuje..

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    znaczy po pierwsze system zezwala na ładowanie do 1.5A a po drugie oprogramowanie decyduje o tym jaki prąd i na Ativie jest to 800mA z groszami nie więcej

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Sam korzystam z ładowarki od htc, i ładuje sie 897mA dokładnie. Natomiast wystarczy że wepne dodatkowo przedłużkę USB to spada do 600mA i wtedy już sie rozładowuje. A jak kupiłeś jakąś china 2A to ona pewnie ma zwykłe zasilanie tak jak w standardach USB czyli 500 z chaczykiem a te 2A to ma tylko na papierku

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    ale ativ nawet tego nie wykorzysta bo nie ma takiej sytuacji aby pobierał 1.5A prądu!

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Ativ S] Problem z ładowaniem telefonu
      Przez Pyniu w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 41
      Ostatni post / autor: 28-08-2014, 21:27
    2. [Ativ S] Problem z Developer Registration (0x64)
      Przez Tryniecki Kacper w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 02-02-2014, 21:53
    3. Ativ S - problem z wysylaniem dlugich sms
      Przez troolek1986 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:41
    4. [ATIV S] problem z pakietem mowa i aplikacjami
      Przez yarbin w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-11-2013, 18:24
    5. Ativ S problem z GDR3
      Przez JacKacz9300 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 30-10-2013, 13:37

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas