Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Ativ S problem z ładowniem

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)

    Ativ S problem z ładowniem

    Reklama:
    Od jakiegoś czasu mam problem z ładowaniem telefonu Ativ S

    Przez gniazdko (przejściówka z angielskiego gniazdka - o ile to ma znaczenie) to wg się nie da naładować wręcz się rozładowuje mimo, że na telefonie wyświetla że jest ładowanie.
    Przez usb3.0 w komputerze lepiej ale też wolno (angry birds go rozładowuje szybciej niż się ładuje)

    CO jest nie tak ?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    wpisz kod w Diagnosis do monitora baterii i wrzuć screena tam gdzie jest prąd ładowania. Podwałem w innym temacie

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    wpisuje *#9911# i nic. :/

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    taki kod *#2*#, potem kliknij QStart i zrób screena na ładowarce na zakładce 1/3

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    wp_ss_20140415_0001.png przy mojej ładowarce w gniazdku, przy ładowarce od HTC 8S wydaje się być lepiej

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    to jest na sieciowej? Tylko 300mA

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    no na sieciowej.. zaraz dam screne na tej z htc 8s

    --- Post Połączono 10:02 --- Poprzedni Post napisano 10:00 ---

    wp_ss_20140415_0003.png z ładowarką w sieci od HTC 8S

    --- Post Połączono 10:03 --- Poprzedni Post napisano 10:00 ---

    wp_ss_20140415_0004.png mój kabel pod USB 3.0 w lenovo y580

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    no tu jest ok, prawie 900mA prądu ładowania. Czyli tamta uszkodzona?

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    a ten 3 screne jest ok jak na USB 3.0 ? bo nie wiem czy wymieniać cały kabel czy wystarczy samą końcówkę do gniazdka . ona od początku mi się nie podobała przez to że miałem dodane do zestawu jakieś chińskie przejście na polskie gniazdo z angielskiego

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    jest ok, 500mA to norma z USB

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Ativ S] Problem z ładowaniem telefonu
      Przez Pyniu w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 41
      Ostatni post / autor: 28-08-2014, 21:27
    2. [Ativ S] Problem z Developer Registration (0x64)
      Przez Tryniecki Kacper w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 02-02-2014, 21:53
    3. Ativ S - problem z wysylaniem dlugich sms
      Przez troolek1986 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:41
    4. [ATIV S] problem z pakietem mowa i aplikacjami
      Przez yarbin w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-11-2013, 18:24
    5. Ativ S problem z GDR3
      Przez JacKacz9300 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 30-10-2013, 13:37

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas