Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 197

Wątek: [Lumia 710][Custom ROM] RainbowMod 2.1 z PL

  1. #101

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.09.2012
    Lokalizacja
    Kożuchów
    Posty
    74
    Telefon
    lumia710,htc mozart
    FW
    7.8
    Operator
    play
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    3(3)
    Reklama:
    Panowie zowu mam problem mianowicie youtube mi nie działa przez wifi. Nie wiem co się dzieje na laptopie normalnie a telefonie tylko hsdpa a to w domu trochę lipa. Czekam na jakas sugestie.
    Ostatnio edytowane przez kurczak1464 ; 21-12-2012 o 13:59

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #102

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Spróbuj innej aplikacji do odtwarzania YouTube np. SuperTube

  • #103

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    Ostatnio ktoś miał taki sam problem, wina sieci.

  • #104

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.09.2012
    Lokalizacja
    Kożuchów
    Posty
    74
    Telefon
    lumia710,htc mozart
    FW
    7.8
    Operator
    play
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    3(3)
    Nawet market przez wifi nie działa nie mam pojęcia.

  • #105

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    A Internet na IE?

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    kurczak1464 (21-12-2012)

  • #106

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Wiem, że Play tak miał, że internet z pakietu darmowy działał tylko tam gdzie jest 3G, jak nie ma 3G to nie działa

  • #107

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.09.2012
    Lokalizacja
    Kożuchów
    Posty
    74
    Telefon
    lumia710,htc mozart
    FW
    7.8
    Operator
    play
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    3(3)
    Dobra przez IE Youtube działa ale przez apke nie. Market jednak nie startuje. Przez GSM jest ok. Tutaj Play się spisuje doskonale ale przez wifi mam problemy. Myślałem ze ktoś się spotkał z takim czymś.

  • #108

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    Tylko tym Romie tak masz?

  • #109

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.09.2012
    Lokalizacja
    Kożuchów
    Posty
    74
    Telefon
    lumia710,htc mozart
    FW
    7.8
    Operator
    play
    Dziękuję
    37
    Podziękowano
    3(3)
    Dzięki Twojej podpowiedzi uruchomiłem youtube przez IE i rozwiązałem problem. Urzywam starych programów megatube i metrotube. Tam coś namieszali i przez wifi nie chulaja. Co do marketu restnąlem router i poszło. Wydaje mi się ze programiści youtuba coa przebudowuja może żeby nie ściągać nie wiem. Ważne ze pomogłeś. Glowa spokojniejsza a juz myślałem ze po tęczy

  • #110

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,084(11,127)
    dodałem polski język w xap

  • Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101112131415 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 900][custom ROM] RainbowMod 2.2
      Przez to_ja w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 08-08-2013, 16:37
    2. [Lumia 800][custom ROM] RainbowMod 2.0.1 8858
      Przez djtonka w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 35
      Ostatni post / autor: 28-06-2013, 23:38
    3. [Lumia 800][Custom ROM] RainbowMod 2.1 z PL
      Przez djtonka w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 05-01-2013, 20:01
    4. [Lumia 710][custom ROM] RainbowMod 2.0.1 8858
      Przez djtonka w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 127
      Ostatni post / autor: 11-12-2012, 18:51
    5. [Lumia 800][Custom ROM] RainbowMod v1.4
      Przez djtonka w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 24-08-2012, 16:27

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas