Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 58

Wątek: [Omnia 7][custom ROM] WindowsMania v2 by marass82

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar ASUS X73S

    Dołączył
    20.02.2013
    Posty
    349
    Telefon
    fotofon 1020
    FW
    najnowsze
    Operator
    nju mobile
    Dziękuję
    176
    Podziękowano
    30(20)
    Reklama:
    mi przy aktualizacji wyskakuje taki błąd
    Załącznik 1139
    A i jeszcze jakiś czas temu jak resetowałem fona przy 30% baterii po włączeniu już miał jakieś 10% i teraz jest bardziej prądo żerny
    Ostatnio edytowane przez ASUS X73S ; 17-06-2013 o 19:42

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,832(1,462)
    O tych skokach przy restarcie wiem, i po wgraniu tego radia zdaje się że problem zniknął. Próbowałem kilkukrotnie resetować i stan baterii nie skakał. Co do Cab sender sprawdzałem drugi raz i wszystko jest w porządku z cab-em.

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar ASUS X73S

    Dołączył
    20.02.2013
    Posty
    349
    Telefon
    fotofon 1020
    FW
    najnowsze
    Operator
    nju mobile
    Dziękuję
    176
    Podziękowano
    30(20)
    Jeszcze jedno jak podłączam do kompa fona to wyskakuje mi folder windows/system32 i jest podświetlony napis devstore na niebiesko i dalej mi wyskakuje ten błądZałącznik 1140

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,921(11,123)
    Widać jakiś problem z połączeniem. Usuń logi z dziś i odpal oba exe raz jeszcze a potem CAB sender

  • #15

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,832(1,462)
    Od kiedy tak masz?

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar ASUS X73S

    Dołączył
    20.02.2013
    Posty
    349
    Telefon
    fotofon 1020
    FW
    najnowsze
    Operator
    nju mobile
    Dziękuję
    176
    Podziękowano
    30(20)
    nie pamiętam bo długo nie podłączałem fona ale ogólnie po jakiejś aktualizacji wina

    --- Post Połączono 21:36 --- Poprzedni Post napisano 21:25 ---

    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Widać jakiś problem z połączeniem. Usuń logi z dziś i odpal oba exe raz jeszcze a potem CAB sender
    Co masz dokładnie na myśli, logi bo nie rozumiem

  • #17

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,832(1,462)
    Cab który powinien poprawić wytrzymałość baterii, oczywiście wgrywamy przez Cab Sender

    Link:
    **Ukryta zawartość: Naciśnij przycisk Dziękuję a następnie odśwież stronę**

  • 6 następujących użytkowników podziękowało marass82 za ten post:

    ASUS X73S (18-06-2013),djdkaa (27-06-2013),hBk0dY (18-06-2013),maker3 (14-12-2013),sleszu (05-07-2013),wiktor7245 (22-06-2013)

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,915
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,921(11,123)
    ASUS X73S w katalogu CAB masz foldery z logami, usuń te z dziś i odpal raz jeszcze pliki exe

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar ASUS X73S

    Dołączył
    20.02.2013
    Posty
    349
    Telefon
    fotofon 1020
    FW
    najnowsze
    Operator
    nju mobile
    Dziękuję
    176
    Podziękowano
    30(20)
    folder jest pusty nic tam niema
    A i nie wiem czemu ale cab sender włączył się w takim małym oknie i nie da się powiększyć to nie pierwszy raz ze coś się tak włącza
    i nadal nie mogę wgrać aktualizacji nawet tej drugiej
    Załącznik 1159
    Ostatnio edytowane przez ASUS X73S ; 18-06-2013 o 13:07

  • #20

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Prawym kliknij tam gdzie masz obok minimalizuj przestrzeń po lewej -> Właściwości -> Rozmiar i powiększ sobie.

  • Jeden użytkownik podziękował Bones za ten post:

    ASUS X73S (18-06-2013)

    Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 26
      Ostatni post / autor: 11-04-2016, 22:25
    2. Odpowiedzi: 60
      Ostatni post / autor: 08-11-2013, 10:47
    3. [Omnia 7][custom ROM] Marass82 v1.0 8858
      Przez marass82 w dziale ROMy
      Odpowiedzi: 33
      Ostatni post / autor: 17-03-2013, 20:42
    4. Odpowiedzi: 41
      Ostatni post / autor: 16-03-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas