Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nasza wideo recenzja Lumii 625

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.11.2013
    Posty
    1
    Telefon
    Lumia 625
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    W moim zestawie była ładowarka...

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    Sporo osób przykuło uwagę do niej a to tylko ładowarka

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    38
    Telefon
    Nikia Lumia 625
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    21
    Podziękowano
    3(3)
    posiadam ten telefon od niedawna i jak narazię jestem zadowolony jeszcze trochę nie ogarniam wcześniej posiadałem telefony z androidem recka fajna

  • #14

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.11.2013
    Posty
    19
    Telefon
    Lumia 735
    Operator
    tmobile
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    8(2)
    Miałem i testowałem kilka słuchawek, od low do high endu Lumiowego (że tak to nazwę) i muszę powiedzieć: to najlepiej grająca na słuchawkach lumia, jest głośno i czysto, po prostu lepiej niż w posiadanej przeze mnie 820, nie tyle pod względem jakości ale mocy-głośności, 625 poradzi sobie z prądożernymi słuchawkami i poda im dobry bas, inne Lumie zdecydowanie zostały stworzone do "pchełek" i niewymagających nausznych- braku mocy nie nadrobimy equalizerem.
    Nie polecam włączania dolby digital, 625 nie ogarnia tego, słychać zniekształcenia (delikatne szumo-charczenie), na 820 tego nie usłyszałem, może przez to, że 820 (i pozostałe Lumie) grają cicho, też ładnie ale cicho. Póki co (2 tygodnie) nie mam do gniazda zastrzeżeń - testowane na zasłużonych i wygrzanych Superluxach 681.

  • #15

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    A L625 niczym się nie różni pod względem budowy W od innych, ten sam kodek audio

  • #16

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.01.2014
    Posty
    15
    Telefon
    Lumia 625
    FW
    8
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Mam L625 i jest to dobry telefon nie ma co narzekać. Brak podświetlania przycisków pod ekranem nie jest barierą nie do przeskoczenia...
    Nie wiem jak jest w innych lumkach ale w tej brakuje mi diody powiadomień, ładowarka w zestawie była :P a kabel do transmisji danych to jakiś żart, jest strasznie króciutki, dobrym pomysłem są kolorowe obudowy.

  • #17

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    Jak zawsze wszystko zależy od potrzeb, z doświadczenia i tego co oczekuję nie mogę powiedzieć tego samego

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.12.2013
    Posty
    46
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    1
    Też mam L625 i jestem zadowolony. Brak podświetlanych klawiszy to żaden problem. Wszystko zależy od tego kto i jak wykorzystuje taki telefon.

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Wideo recenzja Lumii 810 od PhoneDog
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 14-02-2014, 08:51
    2. Nasza recenzja wideo Huawei Ascend W2
      Przez djtonka w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 16-12-2013, 17:53
    3. Samsung Ativ S i nasza recenzja wideo
      Przez djtonka w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 55
      Ostatni post / autor: 05-11-2013, 06:21
    4. Nasza wideo recenzja Lumii 625
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 04-09-2013, 14:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas