Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Problem z aparatem "trwa zapisywanie"

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.07.2016
    Posty
    100
    Telefon
    lumia 830
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)

    Problem z aparatem "trwa zapisywanie"

    Reklama:
    Witam. Od kilku dni pojawił się problem z zapisem zdjęć. Po zrobieniu zdjęcia (nieraz pierwsze zdjęcie innym razem 3-4 z kolei) lub po wejściu w aparat pojawia się informacja"trwa zapisywanie" i nic nie można zrobić. Jak poradzić sobie z tym problemem?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,209
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,940
    Podziękowano
    220,008(11,089)
    rozumiem że zmieniałeś zapis na C i sprawdzałeś?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.07.2016
    Posty
    100
    Telefon
    lumia 830
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Tak to samo jest na pamięci telefonu.

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.04.2015
    Posty
    2,780
    Telefon
    Lumia 735/635/640 XL DS
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    104
    Podziękowano
    208(181)
    Miałem to samo ze dwa buildy temu, której kompilacji używasz? Ja u siebie zrobiłem reset V- Power i ustąpiło.

    Wyssane z mTalk'a

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,209
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,940
    Podziękowano
    220,008(11,089)
    Może miejsca brak a z drugiej strony Win10

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.07.2016
    Posty
    100
    Telefon
    lumia 830
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Miejsce jest. Pewnie to wina w10. Możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda HR gdyż jestem teraz na urlopie. Nie mam dostępu do wifi. Gdy zrobię reset to z wersji .494 wróci do pierwszej i czy autoamtycznie będzie chciał pobrać najnowszą wersję czy mogę to jakoś odwlec do powrotu do domu?

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,209
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,940
    Podziękowano
    220,008(11,089)
    Reset wymazuje dane użytkownika nie zmienia wersji systemu

  • #8

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Ale tu znów wychodzi błędne rozumienie nazewnictwa. Ty masz wykonać(kierując się poradą @MichaIR, jeśli w Waszym przypadku, przyczyna jest ta sama), hardware reset, jednocześnie przytrzymując klawisze "Power" i "Vol-", do momentu aż telefon zawibruje. Ten zabieg nie powoduje utraty danych.

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.07.2016
    Posty
    100
    Telefon
    lumia 830
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Zrobiłem reset przez opcję w ustawieniach. Pomogło. Telefon normalnie robi zdjęcia i je zapisuje.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,209
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,940
    Podziękowano
    220,008(11,089)
    musiałeś długo polegać na OTA

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Przeglądarka Edge - jak zamienić przycisk "Karty" na "Ulubione" ?
      Przez milosz6047 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 26-12-2015, 10:42
    2. OneDrive: "Trwa ładowanie..."
      Przez macmac w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 15-04-2015, 08:18
    3. [Lumia 1320] Brak opcji "Nigdy" w "Ekranie blokady -> wyłączanie się ekranu".
      Przez Haziaj w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 28-02-2015, 17:03
    4. [Lumia 530] "Czujnik pamięci" nie widzi karty SD, a "Pliki" widzą?
      Przez TomPL w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 12-01-2015, 15:02
    5. Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 29-08-2014, 11:53

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas