Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Lumia 830 nie działa ,,Transmisja danych"

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.12.2013
    Posty
    9
    Telefon
    lumia 620
    FW
    1.0.1.7.
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)

    Lumia 830 nie działa ,,Transmisja danych"

    Reklama:
    Witam. Mam lumie 830 niebrandowaną i odkąd zainstalowałem win 10 działa tylko wifi. Telefon w sieci ORANGE
    Czy ktoś też tak miał?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.09.2014
    Lokalizacja
    Będzin
    Posty
    211
    Telefon
    Lumia 520
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    189
    Podziękowano
    39(27)
    Musisz ręcznie ustawić Access Pointy, w Windows 10 zdaje się był z tym błąd, że automatycznie nie działało.
    Intel Core i3-4170 @3.70GHz + SilentiumPC SpartanPro | MSI B85M-G43 | Zotac GeForce GTX 750 Ti 1GB | 16 GB RAM Crucial BallistiX Sport 1600Mhz 9-9-9-24| Patriot Blaze SSD 120 GB | WD Caviar Blue HDD 500GB | Windows 7 Pro x64


  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.12.2013
    Posty
    9
    Telefon
    lumia 620
    FW
    1.0.1.7.
    Operator
    orange
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    jakaś instrukcja jak to zrobić?

  • #4

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,938(11,123)
    ustawienia-> sieć komórkowa i APN

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.12.2012
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 925
    FW
    W10
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    65
    Podziękowano
    1
    Mam ten sam problem z Lumią 925 Orange z W10. Robiłem według tego: Ustaw swój telefon, ale nic się nie zmieniło.

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.02.2015
    Posty
    1
    Telefon
    Lumia 635
    Operator
    orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Mam lumie 635 operator orange i też ustawianie ręczne nie działa.

  • #7

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,938(11,123)
    Kolejna niespodzianka po preview

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.12.2013
    Posty
    13
    Telefon
    Samsung Ativ S
    Operator
    Play
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    1
    U mnie to samo na L730, Orange wymaga hasła w ustawieniach APN a z jakiegoś powodu WP10 nie zapisuje go. Ma ktoś może pomysł jak to obejść? Feedback już poszedł.

  • #9

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,938(11,123)
    Zrób reset z tą kartą

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.12.2012
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 925
    FW
    W10
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    65
    Podziękowano
    1
    Zadziałało mi Wgrałem Cyan CV Pl i zamiast Insider Fast wybrałem Slow. Po aktualizacji do W10 transmisja działa

  • Jeden użytkownik podziękował porsche88 za ten post:

    djtonka (17-02-2015)

    Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 1520] Transmisja danych
      Przez massymiliano w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 11
      Ostatni post / autor: 31-01-2015, 14:37
    2. [Lumia 625] Lumia 625 - przestaje działać 'Transmisja danych'
      Przez czlowiekfinn w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 20
      Ostatni post / autor: 04-01-2015, 00:08
    3. WiFi właczone a transmisja danych działa
      Przez disnemar w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 20:31
    4. [Lumia 610] Nie działa transmisja danych
      Przez webmandes w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 05-10-2013, 18:12
    5. [HTC 8S] Niedziałająca transmisja danych
      Przez Charliex w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 11-08-2013, 17:47

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas