Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.06.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 625
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)

    Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się

    Reklama:
    Cześć.
    Używam buildu 10130, od bodajże 1 października nie jest on wspierany i przez to komputer restartuje mi się co około 2-3 godziny.
    Chętnie bym zaktualizował, ale gdy kliknę w ustawieniach>aktualizacja i zabezpieczenia>aktywuj system windows> zainstaluj najnowszą wersję sytemu windows wyskakuje okno ładowania store (beta), które po chwili się wyłącza.

    Co robić?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,633
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,972
    Podziękowano
    226,899(11,215)
    nie jest wspierany, to już wiesz.

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.06.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 625
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    wiem, ale chodzi mi głównie o to w tym, żeby store (Beta) się uruchomił i żebym mógł zaktualizować (ten problem też miałem wcześniej)

  • #4

    Dołączył
    09.03.2014
    Posty
    26
    Telefon
    Lumia 735
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    3(3)
    Pobierz ISO i zaktualizuj do 10240

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

  • #5
    Awatar Jakub Przemysław Suski

    Dołączył
    12.08.2014
    Lokalizacja
    Ciechocinek
    Posty
    235
    Telefon
    Nokia Lumia 830
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    86
    Podziękowano
    22(19)
    Lub zainstalować ze strony ms build 10565

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    650
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Pobrałem ISO 10565 i zrobiłem czystą instalkę. Oczekiwałem, że się zaktualizuje do 10576 ale ani myśli. Da się coś zrobić czy czekać na nowe ISO 10576

  • #7

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,633
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,972
    Podziękowano
    226,899(11,215)
    U mnie poszło taki sam scenariusz

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    650
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Zrobiłem jeszcze jedną instalkę ale już z poziomu Win10 z zachowaniem osobistych plików. Po 1/2 h pojawiło się uaktualnienie do 10576. Reszta przebiegła bez kłopotów.

  • #9

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,633
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,972
    Podziękowano
    226,899(11,215)
    Mnie zaskoczyła bo nie wiedziałem o update

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2014
    Lokalizacja
    Czarnków
    Posty
    10
    Telefon
    889987151
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Mam pytanko moi drodzy:

    Posiadam wersje 10240 - system nie był instalowany przez program insidera - zaktualizowany z wersji 7, i później zrobiona czysta instalacja z płyty. Chciałbym wgrać nowszy build - nawet i z insidera - tylko czy stracę dane ? Będę musiał wszystko na nowo instalować ? Czy można to zrobić jako zwykły update bez utraty danych ?

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Windows 10 Insider Preview w firmie
      Przez PANTONE337c w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 13-05-2015, 18:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas