Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.06.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 625
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)

    Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się

    Reklama:
    Cześć.
    Używam buildu 10130, od bodajże 1 października nie jest on wspierany i przez to komputer restartuje mi się co około 2-3 godziny.
    Chętnie bym zaktualizował, ale gdy kliknę w ustawieniach>aktualizacja i zabezpieczenia>aktywuj system windows> zainstaluj najnowszą wersję sytemu windows wyskakuje okno ładowania store (beta), które po chwili się wyłącza.

    Co robić?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    nie jest wspierany, to już wiesz.

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.06.2015
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 625
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    wiem, ale chodzi mi głównie o to w tym, żeby store (Beta) się uruchomił i żebym mógł zaktualizować (ten problem też miałem wcześniej)

  • #4

    Dołączył
    09.03.2014
    Posty
    26
    Telefon
    Lumia 735
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    3(3)
    Pobierz ISO i zaktualizuj do 10240

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

  • #5
    Awatar Jakub Przemysław Suski

    Dołączył
    12.08.2014
    Lokalizacja
    Ciechocinek
    Posty
    242
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 XL DS
    FW
    10.0.15063.414
    Operator
    PlayVirgin
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    21(18)
    Lub zainstalować ze strony ms build 10565

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    674
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Pobrałem ISO 10565 i zrobiłem czystą instalkę. Oczekiwałem, że się zaktualizuje do 10576 ale ani myśli. Da się coś zrobić czy czekać na nowe ISO 10576

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    U mnie poszło taki sam scenariusz

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    674
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Zrobiłem jeszcze jedną instalkę ale już z poziomu Win10 z zachowaniem osobistych plików. Po 1/2 h pojawiło się uaktualnienie do 10576. Reszta przebiegła bez kłopotów.

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,944
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,001(11,125)
    Mnie zaskoczyła bo nie wiedziałem o update

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.03.2014
    Lokalizacja
    Czarnków
    Posty
    10
    Telefon
    889987151
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Mam pytanko moi drodzy:

    Posiadam wersje 10240 - system nie był instalowany przez program insidera - zaktualizowany z wersji 7, i później zrobiona czysta instalacja z płyty. Chciałbym wgrać nowszy build - nawet i z insidera - tylko czy stracę dane ? Będę musiał wszystko na nowo instalować ? Czy można to zrobić jako zwykły update bez utraty danych ?

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Windows 10 Insider Preview w firmie
      Przez PANTONE337c w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 13-05-2015, 19:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas