Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: problem z włączaniem jakichkolwiek stron internetowych

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,965
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,101(11,128)
    Reklama:
    ok jeśli sprawdzałeś to pozostaje wgrac inny wariant na początek

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.01.2013
    Posty
    35
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    56
    Podziękowano
    1
    I jak cos sie wyjasnilo , bo ja pytalem w salonie Play o ten przypadek to powiedziano mi,ze mam dzwonic na bioro obslugi klienta i tam sie dowiadywac. Ciekawi mnie tylko czy to broblem tylko Lumi 640 LTE czy na pozostalych wersjach tez sie to dzieje lacznie z xl.

  • #23

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,965
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,101(11,128)
    Trochę niezrozumiale napisałeś. Działa czy jak?

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.01.2013
    Posty
    35
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    56
    Podziękowano
    1
    Zadzwoniłem do Pley ,w systemie wygląda wszystko prawidłowo, zresetowali mi ustawienia , teraz będę testował. Jaki dalej będą występować problemy powiedziano żeby do nich zadzwonić i wtedy zgłoszą do działu technicznego.

  • #25

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,965
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,101(11,128)
    to chyba jakiś rodzynek dla nich jesteś

  • Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Windows 10] Problem z wyłączaniem
      Przez Kapi218 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-09-2015, 17:32
    2. Odpowiedzi: 59
      Ostatni post / autor: 02-05-2015, 18:59
    3. [HTC 8S] Telefon nie ładuje w pełni stron internetowych
      Przez hyperpolyglot3 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 11-03-2015, 01:16
    4. Tłumaczenia stron internetowych
      Przez qasqader w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-02-2015, 17:15
    5. Surface RT - problem z podłączaniem pod zewn. TV/LCD
      Przez SharpFranc w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 10-01-2014, 23:37

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas