Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Wątek: Problem z prawidłowym odczytem stron internetowych Bing i UC Browser.

  1. #51

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2015
    Posty
    55
    Telefon
    Nokia Lumia 635
    Operator
    Play
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    5(3)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    potrzebujesz tylko jednego, FFU do tego nowe poradnika
    Doczytałem się ]
    A co mam zrobić jak po podpięciu jak zalecałeś komórki pod kabel pojawia mi się na jej ekranie piorun i kółko zębate za to w managerze nic nie znajduje?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #52

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    hmm wyjmij kabel i włóż, nadal nic?

  • #53

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2015
    Posty
    55
    Telefon
    Nokia Lumia 635
    Operator
    Play
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    5(3)
    Lepiej. Po wyjęciu kabla nie mogłem nic z komórką zrobić i jedyna możliwość to wyjęcie baterii.

  • #54

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    hmm nie pisałem nic o telefonie, miał być w trybie ffu i miałeś odłączyć i wsadzić kabel.Dobra koniec OT w razie problemów pytaj w temacie poradnika

  • #55

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2015
    Posty
    55
    Telefon
    Nokia Lumia 635
    Operator
    Play
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    5(3)
    Jedynie dodam. Bez zmian choć już nie mam brandu orange. Przyjdzie mi poczekać do zmian systemu na 10. Mam nadzieję, że wtedy problem sam się rozwiąże.
    Ostatnio edytowane przez Herezja ; 01-05-2015 o 19:46

  • #56

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    Znaczy wgrałeś CV i nadal białe strony w UCb? Instalowałeś na SD?

  • #57

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2015
    Posty
    55
    Telefon
    Nokia Lumia 635
    Operator
    Play
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    5(3)
    Niedokładnie tak jak było podane w instrukcji instalowałem bo o ile teraz pamiętam nie wszystko mogłem powtórzyć. Karta była wewnątrz urządzenia a i dodam, że jak zwykle nie chciałem aby instalowało kopie zapasową ale po uruchomieniu komórki i skonfigurowaniu (między innymi Windows-a konto) od razu miałem wszystkie kontakty ale jak pisałem część stron nie ładuje się poprawnie.
    No nic poczekam na Windows 10 (wszędzie piszą, że do później jesieni) i może to coś pomoże.

  • #58

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    sms i kontakty są domyślnie bez kopii, nie mają wpływu na białą stronę w UCB. No nic aplikacja najwyraźniej niedopracowana

  • #59

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2015
    Posty
    55
    Telefon
    Nokia Lumia 635
    Operator
    Play
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    5(3)
    Zastanawia mnie co innego. Co takiego jest na tej stronie np co powoduje nieprawidłowe jej otwieranie. Inne strony się ładują a ona nie.

  • #60

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    tylko jaki to nie byłby skrypt, na innych urządzeniach działa.

  • Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [HTC 8S] Telefon nie ładuje w pełni stron internetowych
      Przez hyperpolyglot3 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 11-03-2015, 01:16
    2. Tłumaczenia stron internetowych
      Przez qasqader w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 26-02-2015, 17:15
    3. UC Browser - Wyswietlanie stron
      Przez buladag w dziale Programy
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 12-09-2013, 12:16
    4. [Lumia 920] Problem z prawidłowym wyświetlaniem stron
      Przez Kons w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 31-05-2013, 09:01

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas